2008-08-24

Slut för denna gången

Sådär ja nu är det slut, återstår bara sammanfattningen klocka 8 i kväll och den tänker jag titta på. Här är i alla fall resultatet av mitt Vant-OS:
Det har gått lite upp och ned, första veckan stickade jag intensivt och ganska framgångsrikt även om det tog tid innan det första paret gick i mål. Tummarna hade en tendens att inte bli klara. Sen var det fusket (tjuvstarten) med de japanska vantarna, har faktiskt inte fått några reaktioner på den, kanske är det OK att tjuvstarta i sticknings-OS. Hade ett litet debackel med de två högervantarna (Norwegian Snail Mittens) där jag fick sticka om en halv vante, inte kul men vad gör man inte för sitt fosterland, det är ju OS! Jag har provat på lite nya tekniker, I-corden på Ceangaltal stickdes på på ett nytt sätt och även lite garnen som jag inte provat tidigare, Karisma och Puddel från garnstudio. Favoritgarnet är dock Rauma 3-trådigt stickgarn, det lovar gott verkar varmt och skönt. Idag har jag vslutat Poppy och fäst alla trådar, det blev ett par extravantar eller snarare halvvantar i vitt ullgarn, de ska få vara med i mitt lilla dekorationsprojekt med broderi som jag tänker ha i höst, håller på med ett par grå ribbstickade halvvantar som antagligen blir klar under sammanfattningen i kväll, de ska också få broderier och lite knappar som dekoration är det tänkt.

Alltså detta har jag klarat av:

  1. Chevalier (ska dekoreras med kiltspännen, men jag har inte lyckats få tag på dem än)
  2. Norwegian Snail Mittens
  3. Ceangaltal
  4. Poppy
  5. Japanska Aranvantar
  6. Vita halvvantar
  7. Svarta pärlmuddar
  8. Bruna pärlmuddar
Muddarna har redan lämnat huset, de andra vantarna tror jag att jag ska ha i vinter, själv!
Fick jag nån medalj, nä, inte denna gången, antar att det blev ett hedrande 4:e pris, precis som de flesta svenska atleterna, själv är jag en stick-atlet!

5 kommentarer:

Anonym sa...

så flitig du har varit! jag är jätteimponerad!

Anonym sa...

Fantastiska vantar! Tack för utmaningen också, jag har just svarat på min blogg...

Annas garndrömmar sa...

Det är ju otroligt vad mycket du hinner sticka! Och fint blir det också :)
Du har fått en utmärkelse på min blogg!

Katrin sa...

Fina vantar. Kul att sticka så olika och med olika kvaliteter. Jag avskyr att sticka två lika plagg. Bara därför så fick jag tvilligbarnbarn :o)Men inte ens de får exakt lika klänningar.

Åsa sa...

Jättefina muddar, verkligen imponerad!!!!