2007-06-30

Ledtråd 1

Sådär nu är min väntan slut eller nej nu väntar jag igen.
Jag fick och stickade min första ledtråd. Roligt!

Pärlor på nytt sätt, som tur är har jag en supertunn virknål så jag kunde använda storlek 9 på pärlorna. Mönstret var roligt och de som skulle träffas i Monterey och lägga upp tillsammans kunde ju göra det rätt snabbt eftersom man bara skulle lägga upp två maskor, sen var det uttagningar. Om träffen för uppläggning läste jag bland de tusentals inlägg som finns i Mystery Stole gruppen. Nu har jag endast meddelanden från moderatorn, dvs. Melanie som har gjort mönstret. På fredag är det dags igen! Då kommer nästa ledtråd.
Under tiden roar jag mig med lite mer sockstickning och har precis påbörjat en axelvärmare i bomullsgarn från en av de japanska böckerna. Håller också på med en kofta ur "Lace style" (omslagsbilden, fast i gråsvart) men nu är garnet slut så jag måste beställa mer förgarn, stickar med en tråd tvåtrådig ull och en förgarn. Eftersom det är semester hinner jag med stickkafé på Helylle i Vittskövle på torsdagarna, trevligt!

9 kommentarer:

Annelie sa...

Börjar ångra att jag inte också "signade" mig när jag ser hur fin din stickning blir. Ska bli spännande att se fortsättningen.

Kristina H sa...

Annelie! Det är inte för sent tror att 6 juli är sista dagen. Ta chansen!

Sussry sa...

Vad fin den blir! Nu vet jag att jag måste göra min MS3 också.

Strumpstickan sa...

Jättesnyggt!

Anonym sa...

ÅHHHH! Så fin den blir. Det skall bli så kul att se den när den blir klar. funderar på att göra en i svart också, men det får bli senare.

Anonym sa...

Hej,
Flera människor på Mystery Stole listan har sett dina photon om Triinu Andreassen's själar - oj, dom är so otroligt vackra! Och nu människorna (jag också) skulle vilja veta var kan man köpa mönstret?
Villasukka från Finland

Anonym sa...

Hej. På MS3-e-post-listan har fårfrågningar efter din estniska sjal (Triinu´s mönster ?) kommit upp och folk har "frågat" efter dig. Jag vet inte om du är medveten om det, jag antar att du inte läser list posten. Din MS3 ser ut att bli jättefin (som alla som gör den i mörk färg...) Jag valde en ljus :-(

N. Maria sa...

Your work is exquisite!

Anonym sa...

Your knitting is lovely. I especially enjoy your lace shawls. In fact, there is a thread right now on the Yahoo lace knitting group with people drooling over the Estonian lace shawl designed by Triinu. Many of us would like to know how to get the pattern. Can you give us some help regarding where we might be able to get the pattern? Thanks!