2007-01-26

Spider web för andra gången

Den blev rätt fin men garnet räckte inte. Vad göra? Garnkorgen såklart, beställde mer grönt garn och medan jag väntade på det passade jag på att sticka en annan sjal ur boken med stort B, Cherry leaf pattern, en tråd tunn mohair och en med ett tunt handfärgat kamgarn från Karen Noe. Det garnet tog också slut! Efter kontakt med Karen själv ska jag skicka lite pengar och få två nystan mohair med posten. Här är en bild på den sjalen men numera är kanten upprepad och sjalen något större ska göra om kanten när garnet kommer.

Det gröna "garnkorgsgarnet" (Evilla 8/1) dök upp, jättesnyggt, men... inte riktigt samma färgställning. Jag fick alltså börja om igen från början på min Spider web! Kan ni fatta att jag inte hunnit blogga så mycket på sista tiden. Den andra gröna är faktiskt klar, jag gjorde något färre rapportet av det yttersta Barégemönstret, sjalen blev ändå rätt stor. Tycker själv att den blev lyckad och efter tvätt och blockning känns det fjäderlått och mycket mjuk! Slutet gott!

Fick lite ny muddinspiration och har passat på att sticka två par vantar av lite restgarn. Det är nog kylan som fått igång mig på vantar. Bilder kommer snart. Förbereder mig inför en Röd rysk fest imorgon, jag hittade en blommig sjal i utklädningslådan, perfekt, den ser mycket rysk ut!

3 kommentarer:

Annelie sa...

Vilka underbara sjalar du gjort/gör!

sussry sa...

Jobbigt är det när garnet plötsligt tar slut. Underbara är dina sjalar, garnbrist till trots.

Maggisen sa...

Har du gjort den halva femhörningen eller? Ursnygg är den i alla fall *ler*