2008-11-03

3 roliga bloggår

Bloggen fyller 3 år den 6 november. Dimman lättade för tre år sen när jag började bloggga. Har glömt hur jag kom på att jag skulle skaffa en men jag ångrar mig inte. Det är roligt att blogga och jag har ju många som besöker bloggen. Läser? det vet man ju aldrig. Skulle jag önska något är det lite fler kommentarer.
Min blogg blev känd när jag la ut den här bilden på Triinus sjal i ett forum där jag var med, tror det var Mystery Stole II. Då fick jag läsare som inte kunde svenska och Triinu blev tvungen att översätta mönstret till engelska och hon kunde sälja sitt sjalmönster till alla möjliga länder. Kul! Bloggen har gjort att jag haft workshop i bloggande på jobbet, också kul!

Men det roligaste är att följa andras bloggar, bli inspirerad, få känna glädje över vad andra lyckas med eller känna med den som måste repa upp eller har andra sorger.
På torsdag den 6/11 tänker jag fira med att gå på stickkafé. Och som tack till alla er som läser min blogg lottar jag ut en liten present med stickanknytning. Utlottning sker bland er som kommenterat detta blogginlägg senast 6/11. Jag skriver här på bloggen vem som vunnit.

41 kommentarer:

Pinneguri sa...

Da blir jeg først ut da :D
Jeg titter stadig innom, og har lagt igjen kommentarer. Din blogg var en av de første jeg oppdaget :)
Men hvis jeg skulle ha et ønske (selv om det er din bloggbursdag ;p) så er det at du gjør det litt lettere å kommentere. Både bokstav- og moderatorverifikasjon gjør det litt tungvint å kommentere. Jeg har ingen av delene og kan telle på én hånd hvor mange useriøse kommentarer jeg har hatt.

Anonym sa...

Grattis till tre års bloggande. Det är alltid lika inspirerande att läsa din blogg. Vi ses på torsdag. //Karin P.

Pärlmudden sa...

Grattis till 3 års bloggande! Jag har själv "bara" fått ihop ett år ännu, men om jag kämpar på kanske jag kommer ifatt dig någon gång... ;))
Din blogg var en av de första jag började följa, men jag har nog varit dålig på att lämna avtryck efter mig.
Hoppas du får ett trevligt firande på stickcafet!
Kram Pärlmudden

agata sa...

Aaah! Här har jag själv tiggt och bett om fler kommentarer till min egen blogg, och så har jag inte vett att kommentera hos andra!

Så här kommer en glad kommentar om din fina blogg! Grattis till 3 år!

Lisbeth Rosdahl sa...

Hej!
Alltid lika trevligt, roligt och intressant att läsa din blogg.

Jag förstår bara inte hur du hinner?
Sticka allt det vackra och underbara plus blogga - lägga in alla fina bilder osv.

Grattis på tre årsdagen!

A-K sa...

Grattis till 3 år. Själv är min blogg mindre än 1 år och jag har stickat i 14 månader. Men tycker jag är ganska duktig på att sticka ändå.
Ha det bra.

miastick sa...

Jag ska kommentera oftare! Prenumererar på din blogg i bloglines och tycker jättemycket om den och det du gör. Du är grym! Grattis på 3-årsdagen också!

Kerstin sa...

Jag läser din blogg och får ännu fler idéer för mitt garnlager. Tack för en inspirerande blogg!
Kerstin i S Sandby

Medea sa...

Vilken otroligt vacker sjal!!! Jag brukar läsa här hos dig men det kanske är så att jag är dålig på att kommentera. Jag ska bättra mig =)
Jag stickar alltid mina sockar med magic loop numera och jag tycker bäst om att sticka från tårna och upp.
Visst vill jag vara med i din utlottning också.
Kram Efwa

Lena sa...

Här har du en som ofta läser din blogg men sällan lämnar några avtryck.... Brukar bli så inspirerad av dina projekt och jag är fortfarande olyckligt kär i regnbågskoftan som du hittade på utan mönster!!! Skål för många fler år med bloggen!!!!

Annika sa...

Klart jag vill vara med om utlottning! Brukar ju alltid läsa din blogg och bli imponerad av allt du hinner med och inspirerad av dina saker! Och dessutom var det din blogg som fick mig att börja blogga, tack!

Garnhumlan sa...

Hejsan!
Jag är en sån som följer din fina blogg, men som är lite dålig på att lämna kommentarer. Lite blyghet och man vet inte riktigt vad man ska skriva. Men jag vet ju å andra sidan hur trevligt det är när man får en kommentar på sin egen blogg, det är inte alltid så viktigt att den är superintelligent.
Så här är den första kommentaren från mej, som kommer att fortsätta att följa och inspireras av din blogg och kanske tom skriva en rad då och då.

Maggisen sa...

Jag läser med stort intresse din blogg, och tappar ibland hakan över allt vackert du producerar *ler* En egen blogg har jag ju också, men den är inte uppdaterad på evigheter... måste nog ta tag i det snart...

Sanne B. sa...

Oj oj oj, jag med tycker det är roligt med kommentarer på min blogg, ändå är jag inte bra på alltid at skriva kommentarer på andras blogg, men jag läsar alting!
Grattis med ditt blog-anniversary.
//Sanne B

heidi sa...

Grattis på treårsdagen - HURRA, HURRA, HURRA, HURRA!

jag är erkänner mig skyldig till att alltför sällan lämna kommentarer:)

jag prenumerar på uppdateringar på din blogg så jag läser allt du skriver... men precis som alla andra så lämnar jag alltför sällan kommentarer. jag skall försöka skärpa mig lite framöver:)

jag hoppas också på många fler inlägg på din blogg i många år framöver eftersom jag verkligen gillar den!

Marianne sa...

Vad roligt med en utlottning. Det är jag gärna med på. Jag hör nog tyvärr till dom som är dålig på att lämna kommentarer men jag läser alltid din blogg.

Annelie sa...

Grattis på treårsdagen!

Är en trogen besökare på din blogg men har hittills varit ganska måttlig med kommentarer, tror jag. Bättring utlovas!

Ha det gott!

Anna sa...

Grattis till 3-årsjubileet! Det är alltid lika inspirerande att titta in på din blogg :)

Sanna T Sköld sa...

tycker det är kul att läsa din blogg. Triinus sjal är underbar och jag har nu mönstret här hemma. Tänke att jag skall kommentera, men brukar aldrig vinna något. Man kan ju alltid försöka i alla fall

Marika sa...

Utlottningar kan man ju aldrig missa!

Grattis till 3 år!

Annepålandet sa...

Hei! Jeg har lest bloggen din en stund, men kan ikke huske at jeg har kommentert før. Gratulerer med jubileet!
Det er jo hundrevis (eller tusenvis?) av blogger der ute, men jeg leser bare dem som er 1) godt skrevet og morsomme å lese, 2) viser litt andre ting enn alle andre, og 3)som er flinke og viser godt håndverk. Så du er blant de få utvalgte - håper du fortsetter i samme stil i mange år enda!

miaring sa...

Hahahaha, tävlingar är ett spiksäkert sätt att få kommentarer. Det funkar som fläskben till en labrador - på mig i alla fall!Jag håller med dig - kommentarer till ett inlägg är bland det roligaste som finns, om de är snälla, det vill säga.

trollmamman sa...

Jag läser, men har nog aldrig tidigare kommenterat tror jag. Det är bara att erkänna :-(

Nu ger jag mig dock till känna som en trogen läsare av din blogg!

Emma sa...

Då ses vi på torsdag :) Ha det bra :P
/Emma

Ulla sa...

En titt nu och då för att få igång fanatsin och skapandet.
Grattis till 3 år.
Ulla

Ida sa...

Jag erkänner direkt! Är en av dem som alltid läser, men kommenterar sällan... Ska genast bättra mig!

garnlivet sa...

Hejsan !! Jag gör som så många andra, läser men kommenterar sällan.Fastän jag vet hur glad jag blir över de kommentarer jag får på min blogg.
Men att läsa, inspireras o se vad andra gör och är kul och stimlerande.

in-knit sa...

Ja det är väl bara att instämma med alla andra! Man läser och följer bloggar, hoppar lite hit och dit, en kommentarerna de sparar man tyvärr på! Hoppas vi alla kan bättra oss! Kram och grattis! Ingrid

Sillen stickar sa...

Jag diggar din blogg! Har sett att vi ibland gillar samma saker som tex hourglassockarna och cabelhoodedtröjan från VougeKnitting höst-08 och alla dina fina sjalar ska vi inte tala om är bara några ex. Grattis till tre år!
hälsningar f Cilla

Sillen stickar sa...

Jag diggar din blogg! Har sett att vi gillar samma saker ibland som tex hourglassockarna, Cablehoodedtröjan i VougeKnitting höst-08 å all dina vackra sjalar ska vi inte tala om.
Tack för inspirationen och Grattis till 3 år!
Hälsningar f Cilla

Stickorren sa...

Grattis till tre år! Jag hör ju också till skaran som läser men inte skriver så ofta. Ibland är det ju sagt så många gånger det man vill säga...men en gång till kan ju aldrig vara fel! Det är så mycket fina saker du gör!

Cina sa...

Jag är också dålig att kommentera. Latmasken helt enkelt iom att jag läser bloggar via Bloglines. Saknade dig på lokalföreningsträffen förresten...

Samtal från min trädgård sa...

Hej. Tittar in på din blogg nästan varje dag, men ganska dålig på att lämna kommentarer. Man läser så många blogger, men det bliver som en skriver i tidigare kommentarer lite besvärligt med alla bokstäver etc. som man måste fylla i.

Eva sa...

Grattis till 3 år! Usch ja så dålig jag är att kommentera, men det blir nog så när jag oftast kikar in på 20-talet bloggar om dagen! Men jag ska bättra mig.
Eva S. i Lund

Maria sa...

Grattis till de tre åren! Ja, visst är det kul att blogga, man får massor av inspiration inte bara när det gäller stickning. Gillar din blogg, men är också en av dem som är lite slö när det gäller att kommentera.
Hälsningar
Maria

Mia stickar sa...

Grattis till 3 års bloggande. Du har en fin och inspirerande blogg. Är själv alldeles ny i bloggvärlden!

Soili sa...

Grattis till 3 år i bloggvärlden.
Jag älskar pulsvärmare.Din blogg var den första jag hittade och du inspirerade mej att ta steget ut i blogg världen.Tyvärr så är jag dålig på att lämna spår men ska försöka bättra mej.

Kari Anne sa...

Gratulerer med 3-års bloggbursdag! Jeg er stadig innom på besøk, men det er sjelden jeg legger igjen spor etter meg.. Du lager veldig mye fint! Hilsen fra Kari Anne

Kerstin sa...

Grattis på 3-årsdagen!

Det var din blogg som inspirerade mig att börja blogga så det känns som om din blogg alltid hade funnits :-)

Hur som helst är det alltid lika roligt och spännande att titta över och se vad du håller på med.

Ullhärvan sa...

Grattis till 3 år! Din blog var en av de första jag hittade och den är alltid lika inspirerande. Lycka till i fortsättningen!

Eva i Halmstad sa...

Grattis till 3 år!
Och tack för all inspiration.
Eva.