2008-10-11

I broderitagen

Varför lovade jag att brodera ett ondskefullt broderi?
Föremålet ville helst ha texten "Ett av dina barn suger" men det blir något annat. Mitt favo ser du på bilden, men det passar inte riktigt in på den som ska få mitt.
Jag har räknat och räknat och ritat små kryss på rutat papper. Nu är det klart, nu ska jag bara få texten centrerad på tyget, spännade! Och sen ska jag bestämma om jag hinner sy några dekorationer, det ska bli en ram med dödskallar och hjärtan, sen tänker jag kanske hitta en liten djävul och en liten ängel.
Texten då, jo den blir:
Men förlåt så mycket, då !
Och ramen en överdimensionerad guldig sak från ÖB. Klart på fredag måste det vara för på lördag ska det överlämnas tillsammans med några lite mer seriösa presenter.

Jag har blivit kär i några bruna får. Hur kunde det gå till? Jag har inte ens träffat dom, kanske beror det på det för jag gillar ju inte djur. Kolla här vad söta dom är! Läser om deras rymmarstråt på Annikas blogg. Kanske jag tar och åker och hälsar på nån dag.
Idag har jag hängt upp lite halsdukar på Helylle, min lilla utställning heter Varm luft, det handlar om hål i det jag stickat och virkat. Den ska hänga där ett tag. Tar väl och fotar det nån dag när jag är där. Nu är det middag och sen är det KORSSTYGN!

1 kommentar:

Annika sa...

Du är välkommen! Ska bara ha fatt i dem först... :-)