2010-03-06

OK då, nya vårklänningar


Men nya vårklänningar behöver sjalar. När jag sa till expediten att jag ville ha nåt orange till linneklänningen så såg hon lite förvånad ut. Men visst har jag väl rätt? Nu råkar jag har tre orangea sjalgarner så det är väl bara att sätta fart! En är påbörjad, det blir en pi-sjal som är ca 3/4 av en rundel. Innan de blir klara tänker jag att min sjalkofta i brunt Nepal kan passa och värma om det behövs. Sen har jag ju min jeansklänning också, orange passar till den med. Vilken tur! (den lilla sjalstumpen ser ut som en dregelhaklapp, men den ska bli större)

Håller på att förbereda mig för min dominokurs nästa lördag. Har hittat roliga böcker i mitt eget stickbibliotek och gjort lite introduktionsmaterial. Ska bara sticka upp några små provlappar och ta fram lite saker som jag har stickat som passar att ta med samt sticka klart min dominosjal i Delight. Varför ska jag alltid bara... Kul med teknik!
Näversjalen i Zauberball är nästan klar men det är inte stickväder, man borde vara ute, solen skiner från en molnfri himmel. Tänkte göra den lite annorlunda än mina tidigare så jag hoppas att garnet räcker till den kant jag tänkt mig.7 kommentarer:

Cecilia sa...

Orange är ju vackert både till lin och jeansblått!
Pi-sjal blev jag nyfiken på, stickar du efter något mönster?

Merope sa...

Ett mönster till den fina stickade iCase i domino hade ju inte varit fel att ha......

toveb sa...

Ooh, orange till jeans var väldigt snyggt!

Linda Nilsson sa...

Dregelhaklapp *fniss*

Sanna sa...

Hej!
Ville bara berätta att du har något att hämta inne hos mig.

garnlivet sa...

Orange är jättefint till din klänning och helt perfekt till jeansklänningen...jag är ett stort fan till just orange :)

Sunna sa...

Yeees, helt perfekt