2010-09-05

Den som väntar på nåt gott ...

I morgon kommer nog två nya virkböcker att dimpa ned i min brevlåda. Härligt, men jag blir tydligen aldrig nöjd, går och väntar på att kunna beställa Vampire knits av Genevieve Miller (den har inte kommit ut än) och samtidigt passa på att köpa ett eget ex av Knitting 24/7 av Veronik Avery, insåg att jag behövde ett eget när jag skulle lämna tillbaka den på biblioteket. 
Jag har lyckats gör klart lite olika grejor på sistone, inte jättekul men ändå tillfredsställande. Stickade ett par brun/grå sockor till maken för han har fyllt år. Sen blev äntligen halvvantarna (som är ett par fingervantar där enbart det yttersta saknas på varje finger) till S klara, hon blev jätteglad. glömde att fota för dom rätt fina faktiskt. Stjärnsjalen är klar, klippt och monterad. Har påbörjat ett par matchande vantar också med stjärnor. Min Coquillesjal o brun zauberball var lite felstickad så jag har repat upp en hel del men är på banan igen, den fick följa med mig på Bokfestivalen en utmärkt föreläsningsstickning.
 På virkfronten har jag en kärleksknutsjal med "ploppkant" på gång, den kommer att finnas i Helyllebutiken när den är klar.
Det har varit bokfestival i Kristianstad fredag/lördag och jag lyssnade på flera mycket intressanta författare bl a Ann Heberkin, paret Lars Kepler och den urrolige Jasper Fforde. Mycket lyckat! Idag kopplade jag av från all kultur med en härlig svamptur  som slutade med kantarellsås, pannbiff, ungsrostade rotfrukter och tomatsallad. Härligt! Nu blir det stickning coh ljudbok (Paganinikontraktet av Lars Kepler).

2 kommentarer:

karin sa...

Jag är helt såld på ljudböcker för tillfället!

Monstermønster sa...

Fantastisk stjernesjal! Måtte kikke nærmere på bildet, virkelig vakkert!