2012-01-20

Besökare=läsare?

Queen Mudd (s23queenmudd)
-- Site Summary ---
Visits
Total ...................... 102,237
Average per Day ................ 124
Average Visit Length .......... 1:47
This Week ...................... 866
Page Views
Total ...................... 146,938
Average per Day ................ 177
Average per Visit .............. 1.4
This Week .................... 1,236


Vad tycker ni egentligen om bloggen? Inte många kommenterar, ibland undrar jag om det bara är klick eller om nån läser. Nej, jag tigger inte utan får kanske tänka att det är mest för mig själv som jag skriver.
Den här veckan har jag virkat på kvällarna, har en liten äcklig knöl på handleden som betyder att jag är överansträngd i handleden. Så jag försöker sticka lite mindre och variera med virkning. Det blir, ja, just det, muddar! Såhär ser resultatet ut hittills:
Det är den "gamla" favoritboken Virka muddar av Maria Gullberg och restgarner - bra kombi. På tåget stickar jag vidare på min "valket törklaede" i lin/silke och ull, den växer så sakteliga och snart ska jag klippa och tvätta, nervöst!
Helgen ska tillbringas på kurs i Skånskt yllebroderi, hoppas det funkar som variation för den slitna handleden. Ska bli väldigt kul och jag hittade en sybåge i gömmorna, den ska med!
Snart är det dags för februariUFOt och då måste jag vara pigg i händerna så det också kan bli klart. Längtar, jag vill sticka på det.

26 kommentarer:

Elanit sa...

Jag tycker om din blogg, tycker att du gör mycket fina och inspirerande saker! Men när jag lämnade meddelanden här för ett tag sedan så fick jag ju inget svar, och då blir det ju så att man inte kommenterar igen, man tänker att den som skriver inte vill ha så mycket kontakt, utan är nöjd med att bara ha sin blogg! Så jag kommer tillbaka och tittar vad du gör bara- gott så!

Elanit sa...

Måste bara tillägga att jag ju har fått väldigt flinka svar andra gånger, så det gäller ju inte mig personligen, men jag tänkte att det kanske gäller en del andra!

Maritas Maskor sa...

Du har en jätteintressant och inspirerande blogg som jag läser så fort det har kommit ett nytt inlägg.
Jag får väl ta åt mig av att jag nog aldrig kommenterat på din, men det är nog mycket för att du verkar så proffsig, så jag inte känner att jag spelar i samma liga... :) Så dumt! Jag ska verkligen bättra mig!
Lovar, Marita

curiosa´s stickerier sa...

snygga muddar!

Julia sa...

Jag läser! :) Beundrar och inspireras av dina fina alster!

maja sa...

Jag läser alltid din blogg, men är dålig på att kommentera. Fast jag själv tycker det är tråkigt när jag inte får kommentarer på min blogg och vet hur roligt det är med en kommentar.

EvaL8 sa...

Jag är också lite dålig på kommentarer. Läser, och beundrar din spedetröja. Vet att det är mycket jobb med den.

Medea sa...

Du gör fantastiska saker och jag är nog också dålig på att kommentera. Muddarna med rosa på är verkligen superfina!

ylva sa...

Hej hej ! Samma här brukar kika in men kanske inte alltid kommentera. Gullberg är ett bra komplement till stickning och snyggt blir det ser jag ;)

Juliusdotter sa...

Ännu en som ger sig till känna, hej!
Skulle jag ta mig för att skriva kommentarer skulle de bli inte mer än "Åh, vad fint" "önskar jag kunde skapa sådana fina alster" osv. Men det är ju inte heller fel att överrösa dig med sånna kommentarer :) För du gör verkligen fina hantverk.nna, hej! Skulle jag ta mig f

Anonym sa...

Queen du lever upp till ditt namn.
Har en annan favorit också, Tant Kofta. Kollar henne blogg och varje gång du skriver så kollar jag.
Bara fortsätt! Du inspirerar verkligen! Du är en Queen.

God kväll
L

Iréne JB sa...

Hamnade här idag för att jag gillar mönstret du har virkat på muddarna. Har lånat den boken flera gånger på biblioteket, men aldrig kommit mej för att virka dem. Kanske ska bli den som får följa med hem nästa gång. Garner ska nog inte vara något problem att leta fram :)
Har tittat in här förr, men vet inte om jag lämnat några spår efter mej.

Ullhärvan sa...

Jättefina muddar! Jag tycker att virkade dylika sitter så bra runt handleden.

Marias garnhändelser sa...

Är det Ingers kurs du skall gå på, i så fall är jag givetvis avis men hoppas att du hälsar
Kram

Anonym sa...

Jag läser alla dina inlägg och är mycket förtjust i din blogg!!
Du är en av mina Favoriter!
Har ingen egen sida.
Stort Tack för inspirerande läsning!
Hälsn. Agneta

Anonym sa...

Jag är nog en typisk bloggläsare utan blogg. Jag kikar in på alla dina nya blogginlägg. Men kometerar aldrig. Jag kollar många bloggar utan att ge mej till känna. Förstår dock att det är kul att få feedback. Men räkna inte med mej i fortsättningen heller när det gäller kommentarer, men jag kommer absolut in och beundrar alla dina alster i smyg ;-)

Maria i Falkenberg sa...

Läser alltid din fina och inspirerande blogg, men är dålig på att kommentera. Jag har för längesedan köpt Maria Gullbergs bok, men aldrig gjort något ur den. Nu ska jag göra ett försök!

Britt sa...

Hej du.
Vi är nog många som tittar in hos dig utan att skriva något, tyvärr. Jag vet själv hur glad jag blir när jag får någon kommentar.
Du har en inspirerande blogg och jag läser alltid när jag ser att du skrivit något.
Jag har inte ännu bestämt vad mitt feb UFO ska bli.Men kanske en halvfärdig kofta. Tänk vad tråkiga saker kan bli roliga bara för 12 under 12.....
Britt

Lo sa...

Jag läser också regelbundet, men är dålig på att kommentera. Ibland drar man sig för att kommentera när bloggskrivaren inte vet vem jag är. Men jag gillar din blogg och har länkat till den på min.

Kristina H sa...

Hej alla! Tack! nu vet jag att ni finns på riktigt. Maria, nej det är inte Ingers kurs, men bra ändå. Skriver om det snart, yllebroderi är kul fast det inte är stickning :-)

Anonym sa...

Här kommer ytterligare en beundrare till den växande skaran. Jag är djupt imponerad av både din skicklighet gällande tekniker samt din estetiska förmåga. Din blogg är i stort sett den enda som jag regelbundet kollar in och får påfyllning av både energi och lust att själv ta tag i handarbetet.
Önskar dig ett härligt stick/virk/broderi och alltannatskoj år som jag kommer att följa med spänning.

Linda sa...

Precis som ovanstående så läser alla dina inlägg jag men smyger oftast vidare utan att kommentera. Detta är egentligen väldigt synd, för jag blir superinspirerad av det du gör!

Anonym sa...

Läser din blogg regelbundet men är dålig på att kommentera. Det är inte alla bloggar man kan göra det pånär man inte har egen blogg, som jag. Du gör jättefina arbeten tycker jag och kommer att fortsätta läsa din blogg.
/Elisabeth

Anonym sa...

Läser ofta din blogg och ska bli bättre på att kommentera! Heléne

Anonym sa...

Jag läser absolut :) så ofta jag kommer åt. Vill bli inspirerad och det blir jag på din blogg.

Anonym sa...

Hej, här är en till som ofta läser din blogg, du är verkligen proffsig och gör enormt fina saker, Lena