2014-05-19

Trampa vatten

Ibland känns det som att trampa vatten. Beror det på att inget av projekten är riktigt toppenroligt eller att de nått nån slags bara göra färdigt stadium?
Just nu håller jag på med den fina Next year in Lerwick-tröjan och en lintröja, men det är ärmarna som jag stickar på och det är inte mina favoritdelar. På lintröjan stickas båda ärmarna samtidigt och då känns det extra långsamt, Lerwicktröjan fick lite garnbrist som är åtgärdad men har inte riktigt kommit igång igen. Sen är det ju resestickningen, en orange slätstickad sjal i silke och lin på 3,25 mm, ja ni förstår, ganska småtråkig. Sen köpte jag lite mer silke och satte igång med en väst, fast det ska bli en kofta, vill ha ärmar, gast jag vill inte sticka dem, den ska ia alla fall bli resestickningen när sjalen är klar, en genial modell från Mormor Elin i Växjö. 
Åsså var det det där med virkning, en regnig söndag satte fart på mig, hur kul som helst, dvs inget stickat!
Hittade en liten blivande grej som bara ska monteras och satte igång med ett par andra. Ja,  det kanske inte är så konstigt att inget blir klart när jag hela tiden börjar med nya saker.
Sen hade vi fest på jobbet och då blev det broderi, ja, vilket konstigt jobb där folk broderar på festerna. Vi gör varsin liten lapp som ska sys ihop.
Efter det blev jag väldigt sugen att brodera och hittade penny rugs på Pinterest, precis det vill jag testa så nu blir det att klippa rundlar och leta material, tror jag har en hel del hemma. Funderar på en kudde eller ett fodral till ipaden, eller båda.....

http://1.bp.blogspot.com/-jsUIzvN-1gc/Tcch9t-LEiI/AAAAAAAAADM/S-k1RcoU77E/s1600/002.JPG

3 kommentarer:

Heidi sa...

Rubriken hade lika gärna kunnat vara "varför göra klart när det är så himla kul att börja med nya projekt:D

Fast det är kul med en uppdatering, så man får se vilka dom nya projekten är, och vad som händer med dom pågående:)

ZtorZillen sa...

Kreativiteten flödar ser jag...tycker det är roligt att ha flera projekt på G!

Catja sa...

Hittade hit via Google på något helt annat än Lerwick. :) Nu såg jag den och har själv planer för en men att göra om den som kofta. Ville bara säga att ditt färgval är väldigt fint!