2014-09-28

Har jag fastnat i garnet?Ja, ibland känns det verkligen som att jag är snärjd i mina påbörjade projekt. Det har blivit ett par  nya projekt som har knuffat sig in bland de redan påbörjade.
  • Mysterievantarna som jag beslutat mig för att inte avslut tycker inte de blir särskilt snygga faktiskt, lite röriga och storleken passar inte mina händer. (höger)
  • Guerillavirkningen toll en invigning på jobbet, men nu är det klart och invigningen genomförd.(längst ned)
  • Nissevantarna, som blev lite små, har stickat om den ena för ny provning nästa vecka. (vänster)
  • Rönnbärsvantarna som dök upp när jag inte gillade mysterievantarna., hoppas bli klar med dem ikväll :-) (höger)
  • En stickkväll i Bromölla med nävertema, ja, den måste ju förberedas och då får jag ju också sticka upp något till den, klart! Bar för den är på måndag.
Ja, vad var det jag höll på med innan då?
Jo en klänning på stickor 3,5, ja, i storlek XL, kanske ändå är dags att skaffa en stickmaskin till vissa saker...och filten Persian dreams, inte heller det ett litet projekt och några virkprojekt. 
Fast nu behöver jag skaffa en resestickning igen :-) Det blir nog en liten axelvärmar-pncho i näverstickning och en annan liten poncho till en vän.
Sen skulle jag vilja komma igång med isländska garner och mönster, blev riktigt sugen på Strikkefestivalen förra helgen.
Tänker i alla fall fortsätta lägga upp mina färdiga projekt på Färdig!

4 kommentarer:

Heidi sa...

Här var det ordning och reda i leden igen:)

Guerillavirkningen var ju en rolig grej:) Men jag ser en liknande bakom - är det du som har gjort den också? eller är ni flera som samarbetat??

Kristina H sa...

Jo det är jag som har gjort den också men på baksidorna finns det stickade partier som gjorts av en annan person.

lena rhedin sa...

oj så mycket fina saker du alltid stickar! Jag fastnade speciellt för Nissevantarna. var har du köpt det mönstret?

Kristina H sa...

Hej Lena! Det är ett par vantar som finns i mitt huvud, inspirerade av olika estniska och lettiska vantar, så tyvärr finns inget mönster.