2014-11-02

Nu rullar dom in

Känns fint att bli klar med min stickade klänning Laneway, t o m tvättad.
Dags för premiär? Behövs några grader kallare för den är nog snyggast med stövlar. Nån som vet var man hittar en underklänning, gärna lite blank, med ärm?
Sen är nävervärmaren i Norogarnet också klar.
Jamen det rullar ju på! Fast startandet har inte slutat. Igår började jag på Stephen Wests nya KAL, Exploration Station i lite garn som fanns i förrådet nu är det bara oro kring om det räcker till alla ledtrådarna... fast första är klar!
Går och funderar på hur nästa kofta ska se ut och om det inte är dags att börja på den vita spedetröjan, den funkar ju att sticka på även i vinterljus(=mörker). Så är det ju det där Vålberggarnet som skulle bli en fin och varm sak att ha om halsen och lopi jag vill sticka isländskt! 
Men det finns fortfarande påbörjade projekt:
-Persian tiles-filten
-Nissevantarna
-Stjärnkoftan
-Lettiska vantar
-Planorbis corneus-sockor
-lite virkat som ska virkas klart eller monteras :-(

2 kommentarer:

Heidi sa...

Shit så snyggt - både klänningen och sjalen!! Det är alltid lika kul att se när du blir färdig med något, dels för att det ibland är långt mellan varven, men mest för att det brukar vara värt att vänta på:)

ylvaphoto sa...

Bästa av allt - sidenselma.se. Jag kör året runt svart vinter vitt sommar. Svarta " nattlinnet" med trekvartsärm bra till allt! Outslitligt dessutom. Precis som ylle..:)