2007-10-14

Sticka.org

Jag har varit på en träff för föreningen Stickas lokalföreningar. Roligt! Inspirerande! Möten med människor! Stickning! God mat! Goda kakor! Fint väder! Garnköp i Köpenhamn!

Kan man önska sig mer av en helg i oktober?

Jag är i alla fall jättenöjd har fått lite nya idéer och dammat av lite gamla idéer så nu ska det stickas och värvas!
Ni som inte är med i Sticka kolla upp webbsidan http://www.sticka.org/ där finns en del och sen finns det mer för oss som är medlemmar. När man träffar de andra lokalföreningar inser man allt kul man kan göra som har med garn och stickning. Många hade gjort utflykter, tittat på garn, lamor, utställningar mm. Så här såg det ut på mötet, vi stickade medan vi pratade. Det blev vantar som ska tovas, garn och mönster kom från värdföreningen Stick Opp i Malmö.

Det var också väldigt kul att se allt fint stickat som folk hade på sig, vilken kreativitet det finns. Tack alla som var där och särskilt ni som hade fixat det hela och styrelsen såklart om hade tänkt till före mötet och fixat roliga saker till oss!

5 kommentarer:

Cina sa...

Tack för i helgen! Kul att få ett ansikte till bloggen och tack för tipset om sjalboken. Hoppas vi ses snart igen.

PiaT sa...

Hej og tack for selskabet i toget til Köbenhamn - nu vil jeg melde mig ind i foreningen Sticka.org, så jeg kan deltage nästa år :-)
PiaT-Malmö
http://piatoft.blogspot.com

Stick-kine sa...

Varmt tack för trevlig helg i Malmö! Så mycket stickning och inspiration - härligt! Hälsningar från Kine

Sanna sa...

Nästa gång kan jag vara med!!!! Vi har ny bildat en grupp i Sandvikenstraken. Ja, den sträcker så långt man vill åka. Då får jag kanske möjlighet att träffa dig. Skulle vara mycket trevligt. Hoppas på att kunna komma ner till Skåne något framöver också.

sticka med mera sa...

Tack för en trevlig helg. Nu har vi gjort vår stafettdel. Skall skicka den vidare med ny uppgift. Du hälsar väl till Helylle - Eva när Du träffar henne! Kram Ulla i Ö-vik