2008-01-31

Hysterisk virkning

Muddar och påsar! Jag har virkat ett hel gäng olika muddar och påsar, på lördag har vi i Kristianstadsmaskan virkning i Helyllebutiken. Det blir säkert jätteroligt, just nu håller jag på med de sista förberedelserna inför lördagen. Fixar lite mönster och virkar klart. Fast jag kan ju inte låta bli att sticka också, har gjort klart min gul-gröna Kaunikofta och en spetssjal som jag hållit på länge med, tänker blocka den ikväll. Den är stickad i ett jättehärligt garn Fyberspates lacewool från Garnkorgen. Det är mjukt och starkt, fast jag vet inte om jag egentligen gillar sånt där flamfärgat. Blir det så snyggt? Nja.

Ska försöka avsluta ytterligare en spetssjal i grå merinoull. Har dessutom en linsjal på gång som ska bli mönster. Köpte lite snygga lin- och ullgarner när Kläddilin sålde ut sitt garn. Funderar på en topp i lingarn, skulle vara skönt i sommar och är lite intresserad av detta mönster från Garnstudio fast i svart tror jag och med virkningen i ett lite tunnare garn, kanske Muskat. Det blir inga bilder idag. Kommer efter hysterin.

1 kommentar:

Bland garnnystan och sytråd sa...

Förstår att du haft myccket att stå i. Det var länge sedan vi hörde av dig på din blogg.Roligt att läsa lite från dig.Ser fram emot dina bilder.