2008-07-17

Virka är kul !

Nu är jag i virktagen, efter att ha gjort klart halsduken med rundlarna gick jag riktigt igång på virkning. Håller på med ytterligare en med rundlar (rosa, vitt och grönt) och har virkat klart den gröna-lila saken. Sen har jag börjat på en turkos-petrol som består av mer luft än virkat än så länge. I huvudet har jag idéer till ett antal halsdukar men de ska stickas. Tror det blir en liten utställning i höst med mina saker. Känns väldigt inspirerande att tänka på det!

Vädret är lite blandat men jag känner mig ändå nöjd, det är bra med villa när det är sånt här väder, man kan snabbt byta inne mot ute och virkningarna kan man hålla på med var man än sitter. Har även gjort klart två sjalar till butiken, mönster också klart till dessa enkla fluffiga rätstickade sjalar. Här syns de i "naturen" fick nästan med mig en liten humla in:


Ikväll är det stickkafé och nästa tisdag 22/7 stickar vi hela vägen runt sundet! Det ska bli så kul! Har fått en fin karta från Stick Opp med affärer och mödested vid Restaurang Nytorv, härligt! Hoppas det blir uppehåll, lagom varmt och många trevliga stickerskor att tillbringa dagen med.

3 kommentarer:

Kerstin sa...

Lavendel är bra att ha vid fotografering! Snygg bakgrund till den fina sjalen.
Blir nästan sugen på att virka även om jag inte tycker att det är så roligt att virka. Men dina virkade halsdukar ser verkligen fina ut.

in-knit sa...

Jag blir alltid så imponerad när jag kollar i din blogg! Allt du kan göra och hinner med! Jättefint!
Jag hänger på på tisdag - ska försöka få några till med mig från Hörby! Vi ses då! Kram/Ingrid

Pia sa...

Så snygga trädsmycken!