2008-10-15

Nu stickar jag igen

Härligt! En liten halsvärmare med matchande muddar (som har legat till sig ett tag i stickkorgen) i Rowan Kid Classic med knappar från Irmas hus i Malmö, klara!

Sen dök det upp lite grönt garn ifrån närmagasinet i källaren. Tjockt, ojämnt, mjukt och gulgrönt! Inköpt på Kläddilin på rea en gång. Det blev en löskrage på 12:or, snabbstickat och det räcker till verkligt grova pulsvärmare ochså.


Den gröna spetssjalen är färdig att få sin kant påstickad. Det blir nog min tågstickning, ska till Sthlm i helgen på fest. Den kan nog behöva 2 x 4 timmar för att ta fart skulle jag tro, får se hur det blir på hemvägen, kanske jag får vila en stund efter festandet.

Har lite virksug just nu, i senaste Interweave crochet fanns en trevlig liten krage att virka, Austen muffler. Fast jag ska nog ha lite andra färger på min, grönt? Det verkar som jag tror jag ska frysa om halsen i vinter, om det nu blir kallt. Tycker att löskragar är coolt, men egentligen skulle jag behöva några mössor. Förra vintern hade jag bara en, snygg visserligen, men vore kul med några andra färger än petrol i vinter. Jag har tidigare tänkt sticka en Meat head mössa men undrar om jag kommer att se ut som en färgblind tomte i en sån. Vad tror ni? Min ska ju bli grön eller svart, men jag tror jag testar att sticka en i alla fall, får väl ge bort den om det blir för tokigt.

4 kommentarer:

SUSANNE sa...

Underbar blogg som jag genast länkar till!!!

Sofia sa...

Hårdrock!
Fin blogg!
MVH Sofia

Maria sa...

Hej,
Underbart mönster på de beiga muddarna. Går det att köpa eller få tag på någonstans, eller har du skapat det på egen hand? Jag vill sticka likadana! /Maria

Queen Mudd sa...

Maria! Jag kan nog fixa ett till dig. Maila mig: kristinahedberg@gmail.com