2008-12-30

Snart slut och Gott Nytt!

Snart är 2008 slut och jag laddar inför min årsberättelse som är planerad att dyka upp imorgon. Just nu håller jag på att sticka till nyårsfesten, har köpt en snygg tunika men den är utan ärm. Så igår stickade jag en Ettol (vaddå? jo, här finns den på bild men min är svart) och nu gör jag långa svarta muddar, får se hur långa de hinner bli. Jag ska ju hinna göra efterrätt att ta med till festen, glassbomb tänkte jag, så den får ner i frysen idag.

Jag vann i Stickameras julkalender, 6:e pris! Väntar otåligt på mitt kamelgarn. Förr brukade jag hata att frysa och sa alltid att jag skulle ha kamelunderkläder när jag blev gammal, nu när jag har ju fyllt 50 då är det väl dags för en virkad BH i kamelgarn. Hoppas garnet räcker till det! Blir det bra köper jag mer och stickar ett par trosor också.
Här är de tvångsfotograferade damerna i sina julklappar, söta!

3 kommentarer:

Annika sa...

Hej! Jag gillar både dig och din blogg så jag har gett dig en utmärkelse som ska skickas vidare!
Kram och Gott Nytt År!

Anonym sa...

Hej! Vilken fin ettol! Var har du hittat möstret till den?
Undrar
Ingela
is@metropol.nu

Carina sa...

Säger som ovan, Ingela, var har du hittat din Ettol? Jätteläcker tycker jag. Har aldrig hört ordet. Är det en sådan eller är det just den här som heter Ettol? Sitter just och surfar runt på olika bloggar och ser ett gammalt fint ord dyka upp, pellerin. Det är ju modern nu har jag fattat men aldrig sett att det benämts med dess rätta namn. Små läckra saker i alla fall.

God fortsättning.

Kram Carina