2009-06-29

Saker som inte blir klara...

Jag är ju ledig men det verkar hända saker hela tiden, bara sånt där smått t ex bilen ska på service, mat ska handlas, häckar ska klippas och det ska tittas på nya bilar. Fast mellan varven hinner jag med lite stickning men inget blir klart (Baristasjalen har växt en del men är inte färdig). Har påbörjat en ny näversjal i Noro Kureyon sockgarn färg nr S40, dvs blått, lila och grönt. Den blir jättefin och ska när den är klar hänga i Helyllebutiken och locka svaga stickerskor till nya stordåd :-).
När jag höll på som värst med den igår kom jag på nåt annat , konstigt! Var tvungen att börja på en näverstickad cape, blir den bra kommer ettmönster.
Vädret är så mycket riktig svensk sommar det kan bli, soligt, blåsigt och lagom varmt.
Utestickning är underbart både i solen och skuggan. Queen Mudd rekommenderar dock ullgarn i värmen för det funkar att sticka med det även om man är lite svettig. Lite senare kommer hon att testa hur det funkar att sticka med en Campari både i och bredvid sig, rapport kommer senar
e. Just nu är hon lite irriterad på Adlibris som ännu inte har levererat Sock innovation och Helga Isagers nya stickbok
trots att hon beställde dem den 090618. Det är väl dom där biblioteken som handlar så förskräckligt mycket av Adlibris och därför får alla snabba leveranser. Men den som väntar på något gott... nu får Schenker göra jobbet så att böckerna kan få följa med på stickkaféet på torsdag.

2 kommentarer:

Annika sa...

Näverstickad cape låter fint! Ses på torsdag hoppas jag!

LenaL sa...

Låter verkligen jättehärligt med en cape i den tekniken! Ser fram emot att få se bild på den så småningom.

Ha det så jättegott!