2009-08-23

jag klipper, klipper sjalen å den blir så fiin

Just det nu har jag sytt och klippt i min kyrksjal. På närbilden ser man den klippta kanten, hu! Dags att plocka upp maskor runt kanten, sådär 800-900 blir det nog men inte så många varv tackolov. Mönster till sjalen kan man hitta på Ravelry eller på Pinneguris blogg, i högra spalten under Mrs. Barista). Har försökt sticka lite på minaLänk olika sockprojekt i helgen Vilai ska ju bli klara innan september börjar men det är ett segt mönster. I helgen har vi sålt huset i Ystad, lite vemodigt, men samtidigt skönt att det funkade att själva försäljningen inte drog ut på tiden. Sen har jag ägnat mig lite åt samlande och kokande. Äppelmos och plommonmarmelad med ingefära och nu börjar hösthallonen också komma, trevligt med närodlat dvs inom fem meter från huset.

4 kommentarer:

Pinneguri sa...

Kyrkjsjalen ble veldig fin, og enå er den ikke helt ferdig. Kanskje det er på tide at du også skriver en oppskrift nå, du har i hvert fall god trening i å klippe opp sjal :D)
Jeg vet ikke hva det er i ditt privatliv som har ført deg til pendling og salg av hus, men jeg håper det ordner seg for dere og at dette er frivillig og under kontroll?

Garnhumlan sa...

Oj, vad snabb du är! och fint blev det också. jag tycker att det är den vackraste Barista-sjalen jag sett.

Annika sa...

Underbar sjal!

Fröken Slöjd sa...

hej!
Svart kofta?
Kanske den här är något:
http://www.ravelry.com/patterns/library/22-garter-yoke-cardigan
Min röda är klar men knapparna tar tid att sy i.
jag tar med tidingen nästa gång vi ses.
Hälsn Fröken Slöjd