2009-12-12

Ljus

Så här nära Lucia är det ju olika sorters ljus och jag har svårt att bestämma mig för vilket jag gillar bäst. Dagsljus är ju det jag längtar mest efter idag har t o m solen lyst lite. De levande ljusen är också fantastiska, har precis kommit hem från en Luciakonsert med massor med ljus, vacker sång, lite upptåg och julstämning, det vill jag inte heller vara utan. Konstigt att man glömmer bort det men det är alltid lite hektiskt vid den här tiden fast i år är det andra saker, vi åker nämligen till London strax efter julafton så vi ska ha en kortjul (inte julkort) och sen semester. Det betyder få julklappar, lite av det godaste från julbordet och sen packa. Känns roligt att tänka på!

På stickfronten:

  • i går lyckades jag maska av min pendlarsjal på tåget
  • har köpte en I-phone och stickat ett I-case till den med I-cord runt kanten
  • började på mitt MacCase förra helgen till min MacBook, hade ett totalfeltänk i början men lyckades reda upp situationen. Hade feltänket fått fortsätta hade det fått bli en väska till en stationär dator eller en mindre plattTV ca 28''
  • upptäcker dominostickning just nu, började en hålig sjal i onsdags. Hål är roligt!
  • min fina kofta i Visjögarn vilar sig lite, ska fundera på om den kan få åka lite tåg framöver eller om den är för volumiös.

1 kommentar:

Stickigt humör sa...

Oj vad du hinner med! Hinner du även med ett stickcafé på torsdag? Behöver ut och luftas lite.