2010-01-11

Shoppingglädje

Är hemma och förkyld, min läpp (och jag) har drabbats av förkylningsblåsor som ni inte vill veta hur de ser ut. Funderar på att täcka över alla speglar, i morgon får jag gå till jobbet även om jag helst vill slippa se mig. Det är inte bara utseendet som påverkas av blåsorna, konstigt nog känns det i hela kroppen, obehagligt, tröttande en lätt feberkänsla och lite huvudvärk (ovanpå förkylningen). Nog om det!
Det finns ju roligare saker. Jag får lyssna på Syjuntan om en stund, har inte hört den förut och idag handlar det om handarbete och kvinnorörelsen, kunde inte passa mig bättre som gammal (och fortfarande) rödstrumpa. Nån gång ska ni få se den klänning jag stickade till studenten 1977 med kvinnokampsmärken m m.
Måste bara skaffa mig ett passande handarbete att syssla med när jag lyssnar. Funderar på att ge mig på det jag tror att jag kommer att gilla minst i stickningshänseende tvåändsstickning. Det har allt som jag har svårt för: tar lång tid, verkar pilligt och man ska göra likadant hela tiden. Men man vet aldrig det kanske är kul ändå och sen är det ju resultatet, otroligt vackra och varma vantar. Vi får se hur det går.


Roliga nyheter!
Har fått min order till Yesasia approved. Om några veckor ska jag få fyra japanska stickböcker med posten, verkligen roligt även om jag som alla andra nuförtiden vill ha dom NU!

4 kommentarer:

Sju sorters garn sa...

Lycka till med tvåändsstickningen, och krya på dig och läppen! (de där blåsorna är inte kul)

Sanna sa...

Tvåändsstickning är underbart!! Man kan öva upp sig i det med, kanske inte så fort som vanlig stickning, men ganska bra fart i alla fall.

miaring sa...

Hej, jag hittade detta på en blogg och VISST hade det väl passat på vårt kära bibliotek också!?
http://www.lund.se/templates/Event____92918.aspx?epslanguage=sv&TLtitle=Novellcaf%C3%A9&TLl=sv&TLp=387449
Kram Mia

Hemskapat sa...

Vill tipsa er alla som vill lära sig tvåändsstickning om en helgkurs Runmarö 23-24 Jan
Plats Runmarö Krog
Anmälan
Mer info på www.sticktanten.se
Anmälan till sticktanten@maris.se senast 18 jan
För mer information telefon 073-577 50 71
Endast 20 platser, först till kvarn gäller!