2010-05-17

Virkar och stickar om vartannat

Slutet är nära, två sjalar börjar närma sig kanten. Den virkade, ett japanskt mönster i orange-röd Drops Delight och min andra Daybreak i Noro Kureyon sock och ett lila sockgarn från Fyberspates.

7 kommentarer:

Anna sa...

Den virkade sjalen ser spännande ut. Vad är det för japanska mönster du använder? Det ser väldigt fint ut med pallkragarna också, förresten!

Anne-Line sa...

Gu vad duktig du är Kristina! Du verkar ha fått upp farten och sticklusten igen efter alla förkylningar och en hård vinter.
Uppskattar din blogg,

Anne-Line

Eva-LenaH sa...

Hej, Queen Mudd!

Tack för en mycket bra och matnyttig blogg. Jag älskar att titta på hur du hittar och gör fantastiskt fina mönster, och färgerna, vackra och roliga. precis som du faller jag för sjalen daybreak, men hur får man tag i mönstret, har försökt på ravelry med samma kort som funkar utmärkt här hemma, men där förvägras jag något köp. Har försökt flera gånger, men jag måste erkänna att jag känner mig lite nervös för att försöka igen när jag redan blivit nekad minst tre gånger. Pengarna behövs ju till mat och garn. Vågar ni lämna ut kortnumret? Funkar det, får ni ett mönster? Och förresten den där virkade sjalen går inte av för hackor den heller. Mvh Eva-LenaH

Queen Mudd sa...

Jag har köpt mönstret via Ravelry, hade inget problem med kortet. Du kan ju skaffa ett Paypalkonto, det sska vara säkert.

Sunna sa...

Jösses vad du ligger i, men finfina som vanligt

Agneta sa...

Men ååhh,vilka underbara sjalar!! :D Jag blev helt såld på den virkade och blev så sugen att prova att göra en. Men såg att det är ett japanskt mönster. Är det diagram man följer då? Får jag fråga vad den heter...?
Tack för inspirationen!! :D :D
Mvh Agneta

Kristina H sa...

Hej Agneta! Sjalen kommer från den här boken http://www.ravelry.com/patterns/sources/easy-crochet-complete-in-3-days-3
vet inet om det går att köpa på t ex Yesasia eller Amazon.co.jp. Men det är diagram.