2011-01-16

Knitty igen!

Sådär nu tycker jag att jag har lyckats göra klart lite saker och igår blev t o m med min näverkofta klar (påbörjades 2009). Ja, den är nästan klar alltså, knappar ska sys i och den ska tvättas eller ligga under fuktiga dukar. Och så håller jag på med en näverhalsduk ur en av mina nya japanska böcker samt en randig fuskpolo/miniponcho(pendlarstickningen). Samtidigt funderar jag på att ta tag i mina grå knästrumpor Kilravock så att de blir klara före sommaren, hoppas på fler UFO-caféer på Facebook, det funkar för mig.

Vad händer då?
Jo, då kommer en ny Knitty! Pust, stön och vad händer då? Jo, som vanligt där finns flera intressanta saker som jag blir såå sugen på att göra. Denna gången är det Joanie som lockar mest men är det något jag inte behöver är det väl en tröja med runt ok, näverkoftan har det och Enid som jag stickar på ganska flitigt. Men... 
så här snygg (och grön) är den och jag gillar flätor!


Om ett par veckor ska jag ha en muddkväll på jobbet med hågade arbetskamrater. Tänkte hjälpa igång de som vill med pärlstickning och pärlvirkning samt starta lite muddar utan bjäfs för de som vill igång med det. Blir riktigt sugen på att dra på några pärlor och testa det nya garnet med alpacka och silke från Ganstudio. Har provstickat lite andra muddar med bohusinspiration (Drops Delight och baby merino på stickorna), dom blir väldigt mjuka och sköna, ganska roliga att sticka.

4 kommentarer:

Medea sa...

ÅÅh vad snygg din näverkofta är!!

Kylle sa...

Supersnygg näverkofta

Lo sa...

Vackra muddar!

Heléne Persson sa...

Så fin kofta! // Heléne