2011-10-16

Tillbringade slutet av förra veckan i Helsingfors, konferensen var i Ständerhuset, pampigt! Bra konferens med många nya kontakter, bra föreläsningar och god mat. Kul! Helsingfors gav mersmak dit vill jag resa igen! Och min kompis Anette var med, himla kul att tillbringa lite tid med henne!                                                  Köpte nya kängor (innan jag åkte) efter att ha försökt köpa stövlar. Fattar inte varför jag håller på det där stöveleländet, jag har för tjocka ben helt enkelt. Men det är ju snyggt! Kom på att till kängor och jodhpurs är det snyggt med stickade knästrumpor eller kanske t o m benvärmare när man har kjol eller klänning och det har jag ju. Och just det, där låg ju ett par knappt halvfärdiga Kilravock i korgen så jag dammade av dom och satte igång och nu har jag kommit ned till fötterna, det känns riktigt bra. Fast samtidigt har jag gått igång på benvärmare, surfade runt på Ravelry och blev inspirerad. Teststickar två olika par, ett par i Karisma med veck (typ) och ett par i Vamse som ska få flätmönster återkommer med bilder. Sen är jag igång med en ny nattröja i ett garn från Londonresan för två år sedan. Kul att det kommer till användning, det är ju en begränsad mängd så jag vet ännu inte hur stor den kommer att bli. Eller snarare lång, för på bredden måste den ju passa! Stickade också klart ett par dominotossor, kul att testa nya tvättmaskinen, och den filtade precis perfekt på 40 grader med ett par jeans.

2 kommentarer:

amitt sa...

Jag har alltid haft samma bekymmer som du med att hitta stövlar men upptäckte för ett par år sedan ett företag som heter Duo. De säljer på nätet och man mäter sina vader och får stövlar som passar perfekt. Jag har köpt flera par och blivit nöjd varje gång. AnnBritt Eriksson

Annika sa...

Gillar dina tossor! Finns mönstret tillgängligt? Ska prova med att lägga jeans ihop med det stickade, det verkar funka bättre än handdukar!