2012-12-25

Julen inte överstökad

Det är skönt att vara ledig och såhär dagen efter julafton lägger sig lugnet och man får göra vad man vill. Efter att julklappsutdelningen var över lyckades jag sticka klart den lilla grisen till A. Fritt efter boken Kiri Kari(den finns på Adlibris!), ja vad blir inte fritt stickat efter en estnisk bok?  Här är den i alla fall och nu har den fått en matte(?). Jag glömde kolla på Ravelry om jag hade mycket UFO-stickning att ta tag i utan påbörjade raskt två par vantar, varför ska man ta ett par i taget när man kan sätta igång med flera samtidigt? Jag har i alla fall konstaterat att det blir en ny UFO-blogg i år som jag nog ska anmäla mig till, alternativet är att repa upp gamla trista grejor som ligger och dräller och börja på nya roliga saker istället som Idunn på Knitty, den har jag redan börjat på, men fick beställa lite mer garn. Sen har ju min favorit Stephen West gjort en ny sjal som också finns på Knitty, den kan också bli stickad. Har också stickat klart mitt trista tråkprojekt den svarat spetssjalen som jag påbörjade  redan i september, den har rest många mil tåg till och från mitt jobb.

2 kommentarer:

heidi sa...

den lilla grisen är jättesöt!

tänk att du äntligen är klar med den svarta spetssjalen:) den ser bra ut nu, men när du har blockat ut den kommer den säkert att vara fantastiskt fin!

ufon kan vara en delikat fråga - repa upp eller fortsätta:) men ibland kan det ju vara kul att göra klart gamla projekt:)

God fortsättning på helgen:)

Anonym sa...

Fin mönstergris och vackert arrangemang i kristallkronan!