2012-12-18

Långledig får tiden att gå

Så var det semester och lite julstök. Igår blev det bakning och idag shopping, vad  blir det imorgon? Jag stickar mellan varven och lyssnar lite på en bok, vilsamt! Rödluvan är klar, inspirerad av en fin halskrage med luva som vi såg på Oysho i Sevilla. Nu kämpar jag på med min svarta spetsjal och sen finns det mera att ta tag i, det svåra är att inte börja på nåt nytt. Det jag är mest sugen på just nu är Idunn från senaste Knitty. Det är så fin och jag har en del av materialet i källaren, måste bara köpa några nystan till. Jag vill göra min lite mer färgglad än originalet som bara är grå och vit. Jag har en mörkare grå och lite vitt, funderar på två gröna nyanser som komplement, förvånande?
Det är lite farligt att vara ledig för då hinner jag titta i stickböcker och surfa runt på Ravelry och undersöka mitt garnlager. Fast efter jul behöver jag ju ha en bra pendlarstickning igen.

2 kommentarer:

heidi sa...

Rödluvan ser jättefin ut!

Och gissningsvis kommer det att kännas jätteskönt att äntligen få göra klart den svarta spetssjalen - den har ju varit ett långtidsprojekt:)

Ja, det kan vara farligt med så mycket ledig tid - då är det lätt att få inspiration. Så det blir spännande att se vad du hittar på härnäst:)

Anonym sa...

http://stickatochvrickat.blogspot.se/2012/12/julstickningar.html

länk till helmönstrad Idun
Hälsningar Fröken Slöjd