2012-12-31

Uppsamlingsheat 2012

I år har jag inte gjort min vanliga tillbakablick vid jubileumsdatumet i november. Glömde helt enkelt bort det så jag tror jag börjar med en ny tradition och tar mig en tillbakablick och en framåtdito såhär sista dagen 2012.
Avslutat är lite av varje: sjalar, vantar, mössor, några muddar , en nattröja och min spedetröja! Spedetröjan började jag sticka 2008 så detta är beviset på att det går att avsluta UFO:n, men det kan ta tid. Jag vill passa på att tacka Eva Sinding som startade bloggen 12 under 12 under 2012 den gjorde att jag avslutade en del grejor framförallt i början av året. Sen virkade jag ju en Strindbergsbasker till Strindbergsveckan på jobbet, roligt!

Påbörjat har jag också gjort, en massa såklart: vantar, sjalar, koftro och tröjor. Ravelry är en sanningssägare, där gömmer sig inga halvfärdig projekt i påsar och kassar, nej där ligger dom framme och tickar!

Resor, ja, men inga längre stickresor, däremot en långweekend i Wien med Tant Thea som slutade med diverse inköp och alldeles nyligen en kort tur till Karlshamn där jag hamnade på Fingerfärda. Sen får jag inte glömma att detta var året när jag och Helylleeva fick träffa Arne & Carlos i Köpenhamn, en trevlig utflyktsdag!

Inköp under året, tja, garn såklart och lite böcker, har fortsatt att prenumerera på Vouge Knitting på paddan, mycket bra.

Årets avslutas med en liten stickad gris och en julklappshalsduk till Anton samt ett par nystartade projekt!

Framtiden är ljus för det finns så mycket att göra. Längtar efter att få göra en Boreal av Katie Davies och hennes nya bok som jag och Helylleeva beställt.

På jobbfronten är allt nytt nu, nytt jobb och nya uppdrag väntar på mig direkt efter helgen, ser verkligen fram emot att få göra mitt bästa och utmana mig själv och då vet jag att det kan behövas lite avkoppling och återhämtning och då är stickning en härlig kreativ syssla! Mer av det!

Gott Nytt År alla som råkar läsa detta!

2 kommentarer:

sinneskatten sa...

Gott nytt kreativt år!
Carina

Linda sa...

God fortsättning på det nya året!