2006-02-28

Utställning


Härligt! Jag kom iväg till Landskrona och fick se den fina stickutställningen "Stickning — ett hantverk att utveckla" av Britt-Marie Christoffersson. Hon visade den själv, härligt! Fantastiska prover i olika tekniker.
Det var mycket inspirerande och vi som åke hade väldigt roligt. En riktig "tantresa" ordnad av Östra Skånes hemslöjdsförening och Föreningen Sticka. Verkligt bra arrangemang. Jag rekommenderar ett besök på utställningen, den ska till Stockholm senare.

Som vanlig fortsätter jag med mina muddar, har några nya färdiga. Tyvärr har jag laddat fullt på Fickr denna månaden, men snart ska jag väl få lite mer plats för nya bilder. Hittade ett muddmönster i Vävmagasinet nr 1 2005, jättefint. Kunde inte låta bli att sticka ett par inspirerade av det mönstret. Just nu försöker jag sticka klart den gröna sjalen. Repade upp en rejäl bit igår, det blev inte som jag ville.

4 kommentarer:

Babs sa...

Vilken trevlig blogg och så många fina muddar. Jag har just själv upptäckt "muddvärlden". Nu har jag bokmärkt din sida så jag kan återkomma och botanisera.

Soili sa...

Den utställningen skall jag gå på.Det låter spännande.Dina muddar är bara SÅÅÅ häftiga,
Jag får en väldig inspiration av di blogg.På återseende.

Mia sa...

Hej! Önskar jag bodde närmre så jag också kunde gå på den fina utställningen i Landskrona!

Annika sa...

Hej och GRATTIS till att din blogg står nämnd i dagens Sydsvenska dagbladet, i en stickbilaga. Din plus 5 andra bloggar står med. (men det vet du väl redan).
För övrigt är jag som vanligt jätteimponerad över din snabba och härliga mudd-produktion.
(p.s. har inte sett utställningen trots att jag bor så nära)
Kram
Annika (i Lund)