2006-04-10

Påsken står för dörren

Hunkydory släng dig iväggen, nu är MIN tröja klar (nästan), garnkostnad högst 25 kr. Reagarn såklart som legat till sig ett par år i källaren.

Påskmuddar på gång man måste ju vara fin när man äter sill, en mudd är klar med små färgglada påskägg, den andra ska inte bli likadan. Har tänkt använda dem som äggvärmare när jag tröttnat på dem som muddar.


Jaywalker till Agnes är klara, härliga
karamellfärger stickade i Hot Socks cotton
garn från Wollsucht. Från Wollsucht fick jag (köpa) så fina Kaunieffekthärvor, mm.

Agnes (snart 14) har börjat sticka en väska för filtning. Känner mig lite stolt över henne och hoppas hon blir klar med den.

Kunde inte hålla mig så jag virkade till slut en poncho fast det inte är inne längre, men jag vill ha något över axlarna i sommar så det är bommulls- och silkegarn.

I veckan gjorde jag något dumt, försov mig när jag skulle till Malmö, fick ta bilen. Det betydde att jag missade drygt två timmars stickande på tåget. Lovar att jag inte ens försökte sticka samtidigt som jag körde. Tur, för det var alla slags väder på vägen snö, regn, sol, mulet och på vägen hem haglade det.

Nu längtar jag efter lite påskledigt, ska försöka att inte sticka hela tiden det blir säkert varmt och skönt ute ;-), fast då kan jag ju sitta på altanen och dricka kaffe och sticka.

2 kommentarer:

Garngamen sa...

Helloj Drotting Mudd! Verkligen trevlig blogg. Många inspirerande bilder. Måste länka upp dig! Kul! Supernyfiken på vad denna fina kofta var i för garn.... måste visst läsanoggrannare!...

heidi sa...

Tröjan är helläcker!