2006-07-16

Semester

Nu är den snart slut. Imorgon börjar jobbet igen, det har varit fantastiskt fint väder här i Skåne. Bad i ett varmt (!) hav här på ostkusten är inte så vanligt. Idag var det lite kallare men fullt acceptabelt för ett kortare dopp, men förra veckan då var det varmt! Stickningen får alltid följa med till stranden, man kan ju lyssna på en bok samtidigt som man stickar, härligt! eller bara lyssna till vågskvalpet också härligt!
Inspiration till nya projekt har jag som vanligt inte saknat. En del har blivit klart, några filtade väskor, lite muddar, en möbiussjal och min fotbollskofta. Koftan i jeansgarn är jag inte alls nöjd med, tror inte jag gillar garn som krymper då vet man ju inte hur det blir... Muddarna jo, det har gått bra, funderar på om jag skulle kunna skriva en bok? Har inte fått något erbjudande än :-) så jag får kanske ta initiativ själv om det ska bli något med det. Jag har i alla fall idéer så det skulle kunna räcka till en bok.
Klart det går att sticka när det är varmt. För två veckor sen var jag på stickkafé ipå helylle och då var det så vart att man nästan smälte men stickade gjorde vi, och pratade! Ull och alpacka passar bäst för stickning när det är varmt, det glider bäst på stickorna. Just nu har jag en gul-grön sjal (Kaunigarn) på gång, kul mönster och en liten brun möbius.

1 kommentar:

Kirsten Hedam sa...

Hej Kristina
Jeg er helt vild med dine 2 sjaler i dette indlæg. Især det med alle hullerne. Er det din egen opskrift, eller er det en fra nettet. Hvis du følger med på Webstrik, vil du se at vores Netto har haft garn på tilbud i denne uge og det vil lige passe til dette sjal.

Hilsen
Kirsten Hedam
Nyborg