2006-11-24

TV-stickning


Jag stickar alltid framför teven, men inser att jag har mött min överman (på teve). I måndags kväll när jag satt där helt lugnt med min lilla mudd framför teven så började helt plötsligt programmet Först & sist, där fick jag höra om Kjetil André Aamodt och hur hans slalomkarriär hade varit men sen så dök han upp stickarmannen Helge Johansen. Han hade stickat en halsduk i 24 år och nu skulle den mätas av Guinness rekordbok, till slut fick vi veta hur lång den är. Men det tänker jag inte berätta här, se själv http://www.nrk.no/programmer/tv/forst___sist/5805389.html .
Trots chocken har jag fortsatt med mina muddar är helt nere i muddträsket just nu, vet faktiskt inte hur det ska sluta och särskit kallt är det ju inte heller, ibland får man nästan plåga sig för att behålla muddarna på.

5 kommentarer:

Annelie sa...

Plåga eller inte, dina muddar är fantastiskt fina i alla fall.

Kerstin sa...

Visst är det roligt med muddar! De rosa och bruna är jättefina men de andra två är i mitt favoritmönster just nu. De blir fina och är roliga att sticka. Dina är hur läckra som helst.

Anonym sa...

hej
Du är helt otrolig med dina muddar!
Fantastiska!
hej då från annika i Lund

Fru Babsan sa...

Jag är inte säker, me jag tror att det måste till en karl för att genomföra en sådan vansinnesstickning.

En karl - eller en hel stickjunta! Kvinnor verkar inte ha samma faiblesse för rekordsättande som män har.

I morse läste jag i tidningen om en man som för bok över vädret på sin lilla plats i Sverige varenda dag i 70 år! Min spontana tanke var: Varför???

gray la gran sa...

the wrist warmers are beautiful! the would be lovely to see peeking out under the cuff of a loose sweater :)