2006-11-19

Utställning med stickat

Aoseum i Åhus har just nu (t om 7 januari) en utställning med stickade saker. Både privata prylar och sånt som är till försäljning. Jag lämnade in några saker: väskor, muddar och sjalar. Igår var det vernissage, väldigt fint, inte alls rörigt. De som har ordnat med utställningen har fått till det såå fint. Lokalen är jättefin, måste var en gammal frikyrka.
Bilderna är ifrån utställningen, katthjälmen är min favorit!

Har köpt en ny muddbok "Beads knitting" från Japan. Det går alldeles utmärkt att förstå den och vilka fina muddar det finns i den. Har redan stickat några stycken, rosa med rosor, blå-grå och svart med silver och blått. Håller på med ett par bruna just nu. Längtar egentligen efter fler gröna muddar men det är ju grått som är modefärgen just nu. Hur gör man? Jag gillar ju grönt!

2 kommentarer:

Annelie sa...

Gillar du grönt tycker jag absolut att du ska sticka gröna saker. Jag tycker också väldigt mycket om den färgen och vem vet, rätt som det är en dag kanske någon trendsättare får syn på både dig och mig och fattar att "gatumodet" definitivt förespråkar grönt!
Ser fram emot bilder på dina "japanska" muddar...

Mia sa...

Grönt är väl också ganska modernt? I alla fall lite halvinne. Jag har i alla fall glatt på mig grönt ofta, och känner mig trendig. ;-)
Men mycket grått blir det. Dina blågrå muddar är små konstverk, supersnygga!