2007-08-28

Bloggfunderingar och klar MS3

På jobbet har vi haft problem med Musikbloggen, någon på IT har upptäckt att när man klickar på nästa blog blir det rätt snart avklädda flickor m m. Jag har tagit bort navigationslisten på jobb-bloggen så vi får väl se vad som händer. Tidigare hittade jag inga porr/sexbloggar när jag kollade lite bloggar. Klickar du dig vidare härifrån får det bli på egen risk.

Nåja, detta är i alla fall bara en stickblogg. Har hållit på med lite olika projekt, precis som vanligt. Mönsterkonstruktionen till några saker tog rätt mycket tid men nu är de så gott som klara och ska snart säljas hos Helylle. Regnbågskoftan blev klar till slut, det känns lite kort men jag får väl ha lite längre tröjor till den så blir det nog bra. MS3 är klar, roligt, men har inte haft den på än.
I morse var det riktigt kyligt, friskt, sa nån på jobbet, lite för friskt för mig såhär de sista augustidagarna. Fick på mig ett par nya muddar(se bild) när jag skulle cykla iväg och det var jätteskönt!

Just nu: Stickar på en brun Argosy i Rowan kid classic, smal och lång tänker jag mig den mysigt mjuk. Håller på att avsluta en linkofta men kan inte riktigt bestämma mig för hurdan kant den ska få, tror att jag får be om råd för jag vill bli klar med den så fort som möjligt. Tänker börja på en lila sjal i Evilla entrådigt till en kompis. Hexagon Spiders web från Victorian Lace Today, en halv hexagon ska det bli.

8 kommentarer:

Trollmamman sa...

Linkofta - det låter spännande. Jag letar mönster för att sticka mig en kofta... 6 hg mörkt lila lingarn ligger hemma och väntar.

Lena sa...

Åh vilken läcker regnbågskofta!!!! Kommer mönstret att finnas på helylle, eller var kan man få tag i det??? Blev helt såld på den!

Monica H sa...

Vacker regnbåge:))

Knit-Marie sa...

Å vilken fin sjal! Skir som en rök men säkert värmande som en eld.

deepa sa...

Your rainbow sweater is beautiful! And the construction is very intriguing. I am really sad I don't read Swedish.

Do you think you can write the pattern up in English? I just got some Kauni from the Netherlands and would love to knit this sweater. So would many others! You did a wonderful job.

Bloggblad sa...

Sjalen är ju bara för läcker! Och muddarna...
Jag har ju stickat en "Rubiks kub" som poncho... den får jag ta på mig när du har din regnbågströja - så skär sig färgerna riktigt läckert... :)

Maggan sa...

Jag är såld på muddarna!! Är det ditt mönster eller?

Knit Wit sa...

If you do write anything up on the rainbow sweater I am very interested too! Even just some notes without a specific pattern. It's gorgeous!