2008-08-15

Brons?


Jag har inga kommentarer kring brottningsmedaljen utom att jag inte förstår mig på sporten och därför inte tänker besserwissra mig. Däremot har jag tittat på den enligt kommentatorn hårdaste sporten i OS: gymnastik för män. Vet inte om jag håller med (om nu någon bryr sig om det) men vad håller dom på med? Helikoptern, Jäger och det är inte bra att ta för mycket på lädret... man kan ju undra.

Har inga nya OS-stickbilder att visa, idag har jag inte stickat så mycket men ändå varit mycket med garnet. Hade en eftermiddag på Helylle, där jag slavade med att nysta små nystan till en kurs och hjäpte till med lite annat, samt höll på att stjälpa en del. Tappade nämligen ned ett dammsugarrör bakom en garnhylla och det var svårt att få ut det kan jag meddela, men hoppas att Eva och jag fortfarande är vänner efter detta tilltag.

Mina grå aran-fingervantar är alltså klara, har tvättat dem och de är nu nästan torra. Ceangaltal-vantarna är klara och ligger och torkar, nu är det bara I-corden som ska sättas fast. Jag har sysslat en del med muddstickning, har en brun och en hemlig klar, nu ska de bara få varsin partner, det blir väl i morgon åtminstone den hemliga, återkommer med mer info och bilder snart. I brist på vantar får det bli en bild på dottern med nya Equinox-tröjan.

3 kommentarer:

maLinka sa...

Åh så fin den blev! Din dotter måste vara stolt. Själv blev jag så inspirerad att sticka en till min dotter att jag beställde mönstret idag från Interweave!
Jag funderade lite på Garnstudios alpacka men är rädd att tröjan blir "sladdrig"
Får jag bara fråga vilket garn du har använt?
Varma hälsningar

teresa sa...

Åh, tröjan är alldeles underbar!!! Den har jag på min önskelista...

Queen Mudd sa...

Tack för kommentarerna, jag har stickat tröjan i Rauma finullgarn, det är ett tvåtrådigt ullgarn i grovlek 7/2.