2008-08-13

Silver igen och finalplats i rodd!

Det går framåt och jag får väl erkänna att det där med cykel är ju en succésport, grattis Gustav Larsson! Kul med lite fäktning och den unga Emma Samuelsson som var så duktig. Sen blir det spännande med roddfinal, när det nu blir, får kolla upp det.

På stickfronten har jag inte avslutat nåt nytt men surprice, surprice! påbörjat ännu ett projekt. Pärlmuddar som ska bli en present, har ännu ett par som jag ska påbörja i dag. Det är Rowan 4-ply ett ljuvligt garn som får bli muddar under OS, har guldpärlor, kan det vara en hjälp på vägen mot en guldmedalj för Sverige.

Tänkte försöka sticka några tummar idag, vore ju kul att få klart åtminstone ett par vantar under dagen. Det borde gå, trots att jag ska lämna in min cykel (tar ca 30 minuter dit och hem)och kanske baka eller koka lite mer äppelmos.
Igår hade Eva på Helylle och jag lite planering inför hösten vad gäller Knit-along på stickkaféerna, kurser och workshops, återkommer med fullständig information när bladet är klart. Sen hoppas jag få ihop det med ett par andra stickerskor så att vi kan erbjuda en sticksöndag med olika workshops i höst.

1 kommentar:

Maggisen sa...

Jag börjar med att be om ursäkt, för jag kommer att vara språkpolis nu... vill bara påpeka att surprise stavas med s och inte med c...