2008-08-10

Erkännade före sammandrag

Ja, det är väl lika bra att erkänna det. Jag fuskade och började före OS. Hade länge gått och längtat efter att sticka ett par aranvantar. Så jag stickade en (utom tummen) före OS. Nu har jag börjat på 2:an. Se bildbevis!

För övrigt håller jag på med Snigelvantarna och Chevalier. Fick lite ont i fingrarna efter allt stickande med 2 mm så jag behövde omväxlig. Chevalier (svarta) stickas med 6,5 mm till mudden och 8 mm till resten. Snabbstickat!

Nu är det strax dags för sammandrag så jag ska bänka mig. Idag såg jag när sverige fick medalj, kul med otippade medaljer! En tjtj dessutom, jättekul! Grattis Emma Johansson!


Idag hade vi strandstickning men den fick flytta in i Karins fiskebod. Nio glada stickerskor (varav 5 med namnet Karin) stickade, fikade och pratade om allt från politik till äppelmos. Tack Karin, för att vi fick vara hos dig och slapp ställa in pga dåligt väder! sen hade du dessutom bakat en jättegod kaka, tack än en gång!

2 kommentarer:

Mia sa...

De ser väldigt spännande ut, fingervantarna! Vad är det för mönster?

heidi sa...

vantarna ser jättefina ut! jag gillar verkligen kominbationen lime och svart, och aranvantarna ser verkligen lovande ut!