2008-08-17

Silver och fest

Missade det mesta av OS igår p g a en verkligt trevlig födelsedagsfest! Vi cyklade och minglade och cyklade och minglalde och cyklade och åt jättegott och cyklade i kolmörker, lite läskigt, särskilt för mig som inte är begåvad med mörkerseende, men jag kom lyckligt hem. 16 kvinnor i sina bästa år, tack för den fina dagen!
Sverige fick silver i dubbeltennis och mina svarta OS-muddar fick en ny ägarinna. Hoppas de passade. Idag har jag tittat på friidrott, rätt kul, Holm vidare i höjdhopp och Kallur till final i häck, helt OK.

Har börjat på den nya vantarna Poppy! Igår stickde jag klart dekorationerna på Ceangaltal, men har inte sytt fast dem ännu. Snigelvantarna väntar fortfarande på sina tummar, när kommer dom? Kanske ikväll vid dagens sammandrag. Imorgon bröjar allvaret (=jobbet) så då blir det lite mindre intensitet över OS-tittandet och OS-stickande men sånt är livet. Återkommer dock med lägesrapporter.

2 kommentarer:

Anna sa...

Hej undrar bara vad för storlek på pärlorna du har på dina muddar. Har fått för mig att jag ska pröva på med att ha pärlor med i stickningen.

Härlig blogg förresten

Anna

Queen Mudd sa...

Hej Anna! Jag har Rocaille storlek 9, det funkar även med seedbeads storlek 8, de är något större.