2008-08-21

Två medaljer, trist ändå

Segling och hästhoppning, inga nationalsporter precis men ändå lika duktigt att ta medalj antar jag. Jobbet och stickkaféet tar sin tid så det blir inte mycket tittande. Ska trots en mindre kräftfest imorgon försöka göra klart mina vantar innan OS slutar för denna gången.
Vi har ju Carolina att sätta vårt hopp till, kanske ett guld till slut eller t o m Jörgen Persson som helt strålande gick vidare idag, eller kanske kanotisterna kan paddla på.... ja, ja vi får väl se.
Måste erkänna att jag än en gång har tagit tag i det förbannade garnet och börjat en ny sjal, känner mig inte helt optimistisk angående resultatet. Men nu får det vara vantfokus fram till OS-avslutningen på söndag och det verkar som om jag äntligen skulle få se killarna i babymössor för det är vattenpolofinal. Såg ni i Olsson-programmet hur ojusta de är emot varandra.
Sen blir det kultur för hela slanten!
Nästa vecka är det Bokfestivalen för 10:e gången med massor av intressanta författare och andra programpunkter här i Kristianstad. Den helgen brukar det vara fint väder så jag hoppas på det i år också. Återkommer med bilder och utvärdering när OS är slut.

1 kommentar:

in-knit sa...

Tjenixen!
Har tyvärr inte hunnit upp till stickcafét på sistone, och i går var jag genomförkyld. Hoppas jag kan komma nästa vecka, saknar er!
Du har fått en utmaning på min blogg!
Kram - Ingrid