2008-09-06

KAL:ar i september

11 september börjar vi sticka tillsammans på stickkaféet, bra med något postitivt ett sånt datum. Detta är höstens första KAL, det blir en till i november. Vi kan välja på:

Revontuli-huivi finns på nätet

Muir ett Knittymönster


Bark mönster kan köpas på Helylle


Coin lace and cable wrap gratis på Elann


Muir har jag stickat tidigare så det blir nog inte en till fast jag gärna skulle vilja ha en i svart merinosilke. Har i alla fall bestämt mig för ett sticka Revontuli som en upprepning dvs repa upp en sjal som inte blev bra, den är helt omöjlig att ha på sig, hasar och kasar bara. Garnet är Evilla 8/2 så det passar förträffligt till mönstret, färgen är härlig blått-turkos-plommon, på bilden är det förgarn men samma färg som jag ska sätta igång med nu när jag har gjort research på right och left leaning increases. Tror inte jag hinner med de andra två sjalarna just nu.
Har ett par vantar med stjärnor på gång i Kaunirester som jag vill få klara och sen är det ju sjalen i det förbannade garnet, kan rapportera att den växer så sakteliga, den har blivit min resestickning. Det är bra att ha en sådan och är den tråkig har man ju bara alternativet att inte sticka när man har den med på tåget, smart va? Men vi får se om det fungerar.

1 kommentar:

Britt-Marie sa...

Det finns bara ett ord för dessa vackra stickningar.


ååååååh så vackert, fantastiskt, underbart.

ops det blev fler ord men vad katten gör det!