2009-03-29

En vecka till av vinter och vår om vartannat

Tiden springer, denna veckan har jag varit i Helsingborg igen på konsert och vädret var precis som förra gången (14 dagar sedan) snö-regn-blåst! Fattar inte det, men konserten var i alla fall bra. Boban Markovic orkestar!
Det var ganska ljust när vi körde dit så jag kunde sticka på min Vendsysselsjal och idag blev den faktiskt färdig, ligger på blockmadrassen och torkar. Den är stickad i Kampes entrådiga gult färgat på grått garn på stickor 3 1/2. Sen har jag äntligen blivit klar med mönstret till en liten virkad triangel av Kid silk haze så nu är den köpbar på Helylle snart. Det är faktiskt riktigt kul att virka ibland, är sugen på en rak virkad sommarsjal i lin så jag får väl börja med den när jag har avslutat ytterligare något av mina pågående projekt. Har ni förresten sett att Eva har börjat blogga om varje stickkafé, trevligt med lite stickinspiration om man skulle missa stickkaféet.
Åker till Stockholm ett par dagar denna veckan, med jobbet men tänkte
ändå sticka lite på tåget. Får se vad det blir som får följa med. Min linklänning/tunika är färdig där är ett stickfel, 4 eller är det 6
varv av det ljusa, fasen också, jag skulle ha repat upp det. På bilden är det ett veck efter tvättstrecket som ytterligare förstärker färgfelt. Jaja det är inte försent att repa upp.3 kommentarer:

Anonym sa...

Vendsysselsjal??Var har du hittat mönstret?
Den ser jättefin ut.
Ha det bra i vår/vintervädret.Här i Norrköping snöade det hela dagen i fredags.Nu är det borta...
Hälsnig Ella.

Anonym sa...

Ja jag blev så betagen i sjalen.Om jag lugnat mig och läst vidare på din blogg..Hihi..nu ser jag.
Ravelry!/Ella.

teresa sa...

Vilken supersöt virkad sjal! Har just återupptagit virkningen o blir väldigt sugen på din sjal. Kan man köpa mönstret snart??