2009-03-11

Vår i luften?

Idag snöregnade det lite men det gick snabbt över. Nu vill jag bara att det ska bli varmt. Koltrastarna sjunger och vårblommorna har börjat sticka upp. På jobbet kör vi VVV= VÅGA VÄGRA VINTERKLÄDER åtminstone ibland. Och idag kom vår-Knitty. Yes! Sjalen på förstasidan Shipwreck shawl ( se bilder, stickad i ett sockgarn med silke, borde passa på sommaren) en sån måste jag ha, den ser helt underbar ut och andra favoriter i detta numret är: Aeolian shawl (lite åt det estniska hållet), Ripple (en halsduk i näverteknik), Topaz (jättesöt liten klänning i storlek 3-18 månader), de härligt gröna sockarna Absinth och mycket annat fint. Sammanfattningsvis ett riktigt höjdarnummer, dvs UFOna kan ligga till sig ett tag till. Fick kämpa för att få se alla nya modeller men det var inte mitt Internet som var segt utan intresset för nya Knitty som var stort.

Imorgon ska jag köpa ny färgpatron till skrivaren och kanske lite garn på fredag. Jag behöver ju en stickning till på lördag för då ska jag till nya Kulturhuset i Broby och på stickkafé 10-13, vi ses väl där? Vore kul!
Igår hade vi möbiuskurs på Helylle, Eva och jag. Det blev riktigt bra, alla lärde sig och verkade tycka att det var kul och att en kurs i möbius inte var helt fel. Själv körde jag bara visning och repade faktiskt upp när det var klart. Blev lite sugen på en slinkig sommarmöbius, vi får väl se om det kan bli en sån. Här är i alla fall Cat Bordhis möbiusuppläggningsskola.

1 kommentar:

Anna sa...

Ja, håller med om att det var ett toppennummer av Knitty! Sjalarna är måste-sticka-NU :)