2009-05-10

Söndagsbloggare

Tycker inte jag hinner med riktigt, veckan har gått i racerfart och jag som tänkte försöka att inte bli en söndagsbloggare.
Jag stickar troget på med min filt i sockgarnsrutor, förberedelser till spetsstickningskursen och ett nytt projekt, en liten babykofta (bild från boken). Vuxenkoftan till Helyllebutiken får ligga lite och det känns inte bra, den borde bli klar snart. Efter spetsskursen ska jag ta tag i den.
Sockgarnsfilten har hittills 25 rutor av 42 (det är mer än 50 %, yes!). Har planer på att försöka virka ihop den istället för att sy (det är ju så tråkigt). Ska bara hitta ett snyggt superwashgarn som funkar i färg. Vill kunna tvätta den i maskin när den är klar.
Har ni sett mina progressionbars från Ravelry? Kände mig såå nöjd när de var på plats. Tur att det inte står vilket datum de olika projekten har påbörjats. Jag tror faktiskt att jag kommer att göra klart en del saker bara för att jag blir påmind om dem. T ex min arankofta, där är det bara knapparna kvar.
Stickade klart en Ripple för ett tag sedan, gjord i ett Norogarn jag köpte i Köpenhamn i somras. Har inte fotat den förrän idag.

Idag bjuder jag på lite trädgårdsporr, håll till godo. Äppelblom, päronblom, clematis "Tage Lundell" och en nästan utslagen svavelpion.
Visst är våren härlig!

1 kommentar:

Annika sa...

Det blir nog ingen annan råd än att du får hälsa på lammen!

Ska bli himla kul att se filten, det ser lovande ut!