2009-06-11

Ny dator

Jag har köpt en ny dator, en MAC! Känns väldigt ovant men tror att jag kommer att gilla den. På lördag är det WWKIPday i Kristianstad. Då ska jag ta lite bilder både på den nya Dropskoftan i Kauni och andra grejor. Hoppas vi ses på lördag och att vädret blir bättre än det är just nu. Regnet öser ner. I morgon är det student här i Kristianstad, stackars alla studenter som ska försöka skyla sina fina kostymer och klänningar när de springer ut. Tone står just nu i TV och varnar  för busväder. På lördag blir det skurar men vi som ska sticka har med hjälp av Studiefrämjandet ett tält, det kan behövas och kanske en skön liten sjal över axlarna, ett par hemstickade sockor på fötterna men förhoppningsvis behövs inte pulsvärmare. Sen får det faktiskt bli riktig sommar!

5 kommentarer:

Annika sa...

Grattis till ny dator, jag tycker sånt är jättekul! Funderade på en Mac men "vågade" inte byta - man är ju invand... Ha en trevlig WWKIP!

Anna sa...

Välkommen till macgänget ;)
Hoppas ni får det roligt och bra och inte FÖR regnigt på wwkipd! Själv håller jag mig dock, höggravid som jag är, på hemmaplan...

Garnhumlan sa...

Grattis till Macen! Hoppas att du blir nöjd. Själv har jag alltid haft Mac och kan inte tänka mej något annat.

miaring sa...

Så kul med nya grejer och sånt som man inte provat innan! Heja!

Merope sa...

Grattis till att ha sett ljuset! Det är bara som kommunal tjänsteman man måste leva i pc-ledband; på fritiden finns Macen som ett självklart val.
maria