2009-06-16

Snart midsommar


Otroligt att det redan är "mitt i sommaren" men det känns som den inte riktigt vet om den har börjat än. Fast det är Skåne är det väldigt ljust även vid sängdags och det brukar vara strax efter midnatt för min del.
Nu är min Shipwreck klaroch Pajsjalen också. Det känns härligt.
Har inte så många "riktiga" UFO:n liggande (en spedetröja, en grön spetssjal, sjalen av hexagoner (behöver mer garn till den) och en virkad linsjal samt lite annat som jag inte kommer ihåg just nu :-). De "o-riktiga" UFO:na är såna där små påbörjade grejor som inte kommer att bli nåt mest är tester och egentligen väntar på att repas upp (av dom finns det rätt många).

Så nu får jag snart börja på nåt riktigt igen.

Sugen på:

  • En Baristasjal men med eget mönster i grå-brun-rost Kauni och gröna nyanser av Rauma finull.
  • Nåt stickat i lin, tunika/stort linne.
  • Nåt fint i mitt dyra Noro silkgarden sock, men vad?
  • En flerfärgsstickad kofta/tröja i Kauni och annat ullgarn i blått, petrol, lila och turkos (behöver nog minst en färg till som sticker ut lite annars blir den tråkig).

Sen är det faktiskt så att på fredag när det är midsommarafton då börjar min semester och efter min andra semesterperiod i augusti börjar jag på ett nytt jobb. Det är långt tills dess så jag ska nog både hinna sticka och göra lite annat i sommar. Är sugen på en tur till Wanås, kolla bilderna här visst ser det kul ut.
Och så lite trädgårdsporr, en härlig daggig pion.

Inga kommentarer: