2010-02-17

OS i radion

Jaha och så ringde lokalradion och ville prata om OS-stickning. Roligt? Javisst, så jag pratade på en stund. Det fick bli lite virkprat också för OS-mössan är ju faktiskt riktigt snygg och jättetrendig. Mina OS-mössor som jag virkade efter eget huvud kommer att lottas ut på biblioteket i Hässleholm tillsammans med en bok till de är bäst på på att gissa många medaljer Sverige kommer att ta i OS, du kan gissa fram t o m lördag 20/2 om du kommer till biblioteket. Efter samtalet hittade jag ett "riktigt" mönster till OS-mössan på nätet. Om nån är intresserad så finns den här
I går gick jag på virknålsjakt i Hässleholm, besökte två loppisar, det fanns några på första loppisen, bra pris också, 5 st för 5:-. Andra loppisen var den bäst organiserade och fräschaste jag sett, Pingstkyrkans nya, men inga 2 1/2:or tyvärr.
På kvällen gick jag loss på ett nytt projekt? Ett litet virkdito än så länge lite svårgissat men ni kan ju försöka. I kväll är det störtlopp, curling och sprintskidor bl a så jag ska montera min xx och sticka lite på strumporna och Skewsockarna.  Radion ringde för att min stickkompis Maria OS-vägrar, annars hade hon fått komma ut med sitt stickande i radion. 

1 kommentar:

Stickigt humör sa...

Jag ropade in en hel hög virknålar på Tradera förra året. Är det Pingstkyrkans loppis som flyttat in i bilhallenslokaler? Ser snyggt ut.
Tant Thea säger: Vi ses på lördag!!