2010-02-13

OS starten


OS på gång: Jag har en hel del sockgarn liggande, bl a ett Opal i blått och orange som jag haft länge, blev så glad när jag såg Skew, tror att det skulle passa förträffligt att sticka med det garnet. Sen har jag ett nystan Schoppelwolle Crazy som jag gärna vill testa fast inte som sockor tror jag. Det får nog bli inköp av ett nystan till och en näversjal, kan nog bli fint. Sen är det ju mitt Londongarn, det skulle kunna bli en spetsmönstrad kofta att ha i vår. Man borde börja nu på projekt att ha i vår och sommar istället för en massa tjocka saker. Kanske ta fram lingarnerna och gulla lite med dem, kolla vilka färger det finns i lagret. Egentligen skulle jag vilja köpa ett ljusorange, finns det? Alltså inte aprikosfärgat utan orange! Ullcentrum har detta, undrar hur det ser ut IRL. Det borde passa till naturfärgade linkläder men kan vara för mesigt för mig. 
Men skulle jag inte göra klart lite saker först, jodå fast jag ska bara prova mina nya idéer en liten stund... reprisen på invigningen börjar ju klockan 11, kanske kan hinna testa nåt då? Bäst jag hämtar det där sockgarnet i källaren och ser om jag kommer ihåg färgerna rätt.

3 kommentarer:

Merope sa...

Så bra att du kommit så långt på Bellas Mittens. Då kan Emma få hjälp om hon kör fast.

Anna sa...

Nävervantarna ser fantastiska ut, finns mönster?

Queen Mudd sa...

Nävervantarna finns i den norska boken Kontstrikk. Har ännu inte lyckats lista ut hur tummarna ska stickas, men ska försöka igen.