2010-04-17

Avhållsamhet


Har varit vid havet, i Tylösand på konferens. Havet, vatten att det kan vara så vackert och vädret! Sol på dagarna och på kvällen stjärnklart. Det är väldigt intensivt när man är på konferens i flera dagar. Första kvällen mingel på Halmstads bibliotek, massor med bekanta och en del vänner. Roligt! Sen två dagar av lyssnande med korta avbrott för fika och informativt småprat, fick också en härlig promenad på stranden. På kvällen middag och dans! Man lever lite som i en bubbla när inget är som vanligt, trots tv på rummet och fri tillgång till internet så känner man sig ändå som man är avstängd från världen. Det som når fram är ju askmolnet som stänger luftrummet eftersom här är en del norska deltagare som ska försöka ta sig hem. Det är inget stickningsparadis heller, man kan förstås använda tillfället att visa upp sig i något stickat J

Men resorna dit och hem gav i alla fall tillfälle till lite produktion. Min nya sjalidé, en trekant med anslutande kant i näverstickning – ja vi får se hur den blir, men jag tror på idén, blev några varv större. Väl hemma tar jag tag i min pistagesjal och nu börjar den bli klar. 

Skaffade mig en rejäl förkylning i Tylösand som jag ska försöka bota med TV(innebandy), stickning och te. 

3 kommentarer:

Carina sa...

Vad roligt att du varit på konferens just i Tylösand. Allra första gången jag satte min fot i Halmstad så var det just på en konferens i Tylösand. Var några härliga dagar och som du just säger i en bubla. Sedan tog det något år innan jag åkte tillbaka till Halmstad och jag kom aldrig mer härifrån liksom.

Lo sa...

Jag såg dig på konferensen. Jag följer din blogg och kände igen dig från fotot. Du hade nåt snyggt grönt i olika färger om halsen!

Sunna sa...

Fina bilder, ser lockande ut, den där sjalen låter spännande