2011-02-25

Fast igen!

En ganska onödig kofta ska stickas, det är en knitalong på en bolero från Rauma som startar inom kort på Helylle. Nej, det gick inte att stå emot. Jag ska ha en, men den får bli lite längre, bolero passar inte mig, känns lite urväxt på en 180 cm inte vidjesmal kropp. Men modellen är såå fin, vet inte riktigt vilka färger jag ska väla men det blir nog traditionellt mörk med ljust mönster men sen ska det ju broderas och virkas också och då blir det upp till bevis hur modig jag är.
Men nu måste jag försöka avsluta några projekt innan jag kör igång med koftan. Det passar så bra att det är mycket skidor på TV i morgon, ska bara interfoliera med att få mina glasögon fixade och nån liten dammsugarrunda. Idag har jag turnerat i balklänningsbutiker med en blivande student, det gick bra men slutade tyvärr med att det slutgiltiga beslutet fick skjutas upp. Det kommer att kännas bra när det är bestämt vad det blir för en klänning. Då går vi vidare med skor och väska samt eventuellt en sjal... frissan är redan bokad.

8 kommentarer:

Anonym sa...

Vad vacker!!!

Marias garnhändelser sa...

Jag föll också direk och beställde garn av Eva:-) Synd att jag bor så långt bort & inte kan knitalonga med er.
Kram

Kristina H sa...

Visst är den fin och konstigt nog går man på det varje gång och tror att man kommer att se lite likadan ut...

Annika sa...

Kanske jag också ska vara med i alla fall, och i så fall göra den längre liksom du. Får väl fundera lite!

Kristina H sa...

Klart du ska Annika, det blir ju så kul när vi stickar olika färgkombinationer. Jag tänker och tänker på min, hur jag ska få med orange på nåt sätt.

Stickigt humör sa...

Har också sett den och är såååå sugen på att gå lös på den. Kanske, kanske

Stickigt humör sa...

Jag är också aspirant på den. Skitsnygg!

Emmy sa...

Den är ju så vacker! Jag jobbar stenhårt för att stå emot jag, för jag har inget garn till den där, och har bestämt mig för att bara sticka ur lagret i år. Men det tar emot. Jag får nöja mig med att titta på alla er andra.