2011-02-13

Utmaningar


  • Syr upp med maskstygn, pilligt! Kul? Nja. Snyggt? Jo.
  • Ska sticka med ett garn som ser ut om silkesmaskkokonger på rad!
  • Måste sticka den andra mudden!
  • Spedetröjan (fick mig t o m att läsa tidskrifter på tåget en dag, jag som alltid stickar).
Och så det som inte varit/är utmaningar. Vi hade muddkväll på jobbet och jag hade jätteroligt, alla kom igång både med och utan pärlor, en del fick iofs repa upp när de kom hem men är  nu igång med olika projekt. När jag behöver ta det lugnt så tar jag fram min vita Shale den är lätt och skön att hålla på med och den senaste veckan har jag inte haft mycket egen sticktid. På stickkaféet var det tema uppläggningar men jag kom lite sent så jag missade det men fick som vanligt trevligt sällskap och god fika, det räckte långt efter en tuff arbetsdag. 


Igår var det uttagning till nya körslaget i min hemstad så jag fick följa med någon som gärna ville vara med, en utmaning men inte för mig som bara var support. Jag var inte där hela tiden men fick ändå en rejäl dos på nästan 9 timmar av hur det går till med audition och hur TV-inspelningar funkar. Pust! Det ska i alla fall bli kul att få se lite av det när det kommer på TV nån gång nu i vår.
Har skickat min stjärnhopssjal till Sticka i Stockholm, antar att den kommer att kunna ses på Syfestivalen 18-20/2 i Stickas monter, om nu någon har lust att se den i verkligheten.

4 kommentarer:

EvaL8 sa...

Hej. Det ska bli kul att se din Stjärnhop på syfestivalen. Ha det så bra bland stickor och garn.

Liisa sa...

jag tänker också kolla in sjalen lajv!

Kristina H sa...

Kul! Hoppas ni får trevligt på festivalen!

StickFia sa...

Den hängde så fint där, härligt jobb du gjort!