2011-03-19

Kulturveckan till ända?

Tre kvällar i konserthuset, det fyller 75 och firar i dagarna fyra, fast idag hoppar jag. Det blev i alla fall Groupa, Lena Willemark och Musica Vitae på onsdagskvällen, Symfonikerna och två motettkörer plus två solister på torsdagskvällen och igår en konstig blandning först Pöntinen och Hellekant sen XL Big band och Caroline af Ugglas, Caroline var härlig, trodde att hon skulle vara lite för knasig för mig, men jag gillade det. I kväll missar jag Sofie Livebrant och det hade säkert varit bra det med.

På stickfronten bara lite nytt, i torsdags blev det inköp, jag hann ca 1/2 timme stickkafé före konserten. Tre nystan Noro Sekku ett i färg 8 och två i färg 6. Av 8:an ska det bli en slamsa typ den som Eva har stickat och lagt ut mönster till på sin blogg men jag gör min på 55 m, vill ha den lite bredare, försökte först med en rundtstickad men långa varv men randningen blev inte bra.
Spedetröjan har blivit för stor att ta med på tåget så jag har ett nytt litet grönt möbiussticke med knapphål som jag tar med istället.

En annan intressant kulturgrej som jag försöker att inte missa är mitt favoritprogram Kobra på svt, denna veckan om homofobi, jättebra program!
Kunde inte avhålla mig från att se Körslaget, det är ju en kör från Kristianstads som är med, dom var jätteduktiga dock inte bäst tyckte jag.

1 kommentar:

Jenny sa...

Hej!

Jag hittade Helylle.se affären i helgen, jag har länkat till din blogg ifrån min eftersom du är en utav dem som har uppmärksammat mig på den affären, jag hoppas att det är ok för dig (-:

Jenny