2011-04-10

Vår på riktigt!


 En underbar helg, vädermässigt och övrigt också! Har haft en härlig combohelg: kulturlördag som började med en vernissage och en märklig installation, middag på restaurang med vänner och sen en otroligt bra konsert med Freddie Wadling och delar av Fläskkvartetten och innan godnatt ett par öl med några andra vänner. Idag har det varit hårt arbete i trädgården, kaffe på i solen och trädgårdstunnan är full igen. Det är vår!

Sen blev extramadrassen ledig så nu är det blockat för hela slanten, Shale och Lakedale ligger och torkar. Det jag ännu inte har gjort är som vanligt mycket men det jag borde göra snarast är att sy i ärmarna i min bolerokofta och sticka klart den lilla koftan från Fair Islekursen. En av mina kursare från förra helgen kom och visade mig sin lilla kofta som hon klätt på en gammal Waldorfdocka, hur söt som helst! Nu när jag hae skrivit det så lovar jag att ta fram nålen och börja sy ihop, i alla fall lite :-)
3 kommentarer:

Jenny sa...

Smart med att använda en madrass till blockningen! Tack för tipset, nu ska jag spara barnens barnmadrasser!

skapa och inreda sa...

Tittar in till dig och får massor av härlig inspiration.
Sökte på Queen Mudd och hittade hit. Jag håller på med en sommarsjal med linkant, mönster som jag köpt hos Helylle. Är det ett mönster från dig?
Mvh Annika

Kristina H sa...

Jo det är jag som har gjort mönstret till sjalen, har en egen i offwhite med kritvit kant som jag borde ta fram ur gömmorna.